Szia!
Én sem rendelkezem nagy multal (cirka 1 éve van meg a verda), de sajnálattal én is tapasztaltam, hogy sok autónak olyan a fénye, mint ha én refivel megyek
Egyébként ezt beszéltük mással is és ez az újabb típusoknál is megvan ez a problem.
Nekem is sokszor zavaró a fénye, de ez van ezzel kell beérni, vagy....
kicsit javítani rajta
Szerintem nem a törés miatt állnak olyan "csálén".
Elég nagy tartományban lehet állítani
Nekem pl sikerült egyszer a falnál úgy belőni, hogy a baloldalinak tök jó fénye volt jobboldalon és fordítva
De azért van egy kis trükk a nagyobb fényerőhöz
én vettem olyan erősebb enyhén kék izzókat, azzal nagyon tutin világított...
kb majdnem mintha félig fel lenne kapcsolva a refi (azért félig mert azért nem olyan erős, de azért érezhetőbb....)
De ha nem akarod, hogy minden 2. autós villogjon szembe, akkor jól állítsd be, mert különben...
pisloghat az ember
Én pl úgy küszöböltem ki a dolgot, hogy egyik este kimentem este országútra és egyik pihenőbe leáltam és ott belőttem a fényeket!
Nem nagy valami, csak az a gáz, hogy ehhez a típushoz nagyon sok helyen (mint például a fényszóró állítás) trox csavarhúzó kell. Szóval ha ilyen szándékaid vannak hogy szeretnéd kicsit szerelgetni a kocsit akkor egy ilyen csavarhúzó alap! Báár én mondjuk cserélhető fejes kulccsal oldottam meg, de nem ez a lényeg! (amúgy ha minden igaz akkor kicsi sima csavarhúzó is belemegy)
Mondjuk nekem elektromosan állítható belülről és egy kicsit rá tudok tuningolni ha kell
De van egy másik megoldás is, csak az kicsit költségesebb.... a mellékelt ábrán szerintem jól látszik!
De még lehet xeon izzót is betenni, de az is kb olyan árba van mint egy ilyen lámpa!
El kell dönteni, hogy mi a jó megoldás, mert nekem 2 hónap alatt azért megette a baloldali lámpa a 2 db kék izzót! nyam-nyam
[a csatolmány törölve]