Sajnálatos dolog, de én is hasonlóképpen jártam! Direkt 2x rákérdeztem az eladóra hogy "Figyelj itt lakunk 200 méterre, ha van valami rejtett hibája, vagy esetleg törött volt akkor mond meg, mert azért nem szeretnék a nyakatokra járni" és erre kiderült az amit a bemutatkozómban írtam is... Eléggé sérült volt a hátulja... és kb fél centi gittelés volt rajta...
természetesen a festék vastagságot ők mérték (a jegyzőkönyvben tök jó a vastagság) persze mert 1-2 centivel a javítás felett mérték! Utána meg a másik dolog, hogy volt egy szigorított műszakija amin simán átment... utólag 2-3.000 kilóméterrel később kiderült hogy a lengéscsillapítókból folyik az olaj.... + amióta megvettem kicsit repedt a hátsó indexlámpa... de azért csak átment valahogy
ja igen gumik meg már kopáshatár alatt...
Én azért ügyvédhez nem fordultam csak baleseti szakértőt hívtunk... de mivel nem ismerünk senkit (azaz akit ismerünk ő már nyugdíjas, és csak a rendőrség szokta kikérni a véleményét...
de hivatalosan már nem mondhatott volna semmit) ők adtak telefonszámot, és még meg se nézte a kocsit, csak annyi, hogy elölről látta és már mondta, hogy vezetéstechnikai hiba! meg hogy túl gyorsan hajtott....
Szóval ennyi a történet... de nekem tetszett a verda és nem akartam túladni rajta...
azóta súlyos százezrekbe van én még mindig látszik a nyoma a dolognak.