Sziasztok!
Én nem jobb oldalt hanem bal oldalt ázok be, és a motortérben....a toronyban áll a víz, mosás illetve eső után....
Fogalmam sincs mi lehet az oka... ???Esetleg, hogy lehetne megszüntetni... Valakivel előfordult, hogy volt már ilyen problémája?
mellékelek egy képet is...
Köszi mindent előre is!!!!
Üdv.: Pisti
Hali!
Nálunk is megáll a bal első toronynál a víz. Az ablak spricni vízellátó csöve ott megy el a tűzfal fölött, megnyomja a rajta lévő gumit, és maga a spricni csöve (kívül) vezeti be a torony fölé a vizet, ami ott lecsöpög, és gyűlik/megáll a gödörben. Én celuxal ragasztottam le, hogy lássam, kerül-e alá víz (a gödörbe). Nem folyt be. Így kívül tartható a víz, duck tape, talán célszerűbb megoldás.
Javaslom kiszárítani, a rozsdára, akár fegyverolajat is lehet spriccelni (tartós), majd leragasztani, a víz elöl!
A fegyverolaj vadászboltban kapható, sokáig elég (évek). És sok helyre használható (ajtó, kapu zárak, zsanérok, stb.), és tartósabb a WD40-nél (ha nincs más az is jó). A WD40 tűzoltó megoldás, mert növény alapú készítmény, amiből idővel kicsapódik a cukor, és a kenőképessége akkor már nem jó.
Ha legközelebb átjön a Mama a kocsival, akkor majd megnézem és agyalok rajta, hátha kipattan valami jó ötlet / végleges megoldás, erre a konstrukciós hibára.