Hivatalos Ford márkakereskedés és szerviz. Eredeti Ford alkatrészek és anyagok felhasználásával, a Ford előírásainak megfelelően végzik a szervizelést és javításokat.
A szervizfüzetbe mind a szerviz, mind a karosszéria- és fényezésre vonatkozólag bejegyzésre (pecsét) jogosultak, mint bármely más hivatalos Ford szerviz a világon.
Hitelre vásároltuk a Fiestát és ahogy ez lenni szokott a finanszírozó bank előírja a márkakereskedés általi szervizelést, ami köztudottan nem kedvez a pénztárcának. Szegedi lévén, ami kedvező a távolságot illetően hatodik éve hordom ebbe a szervizbe a kis autót.
Említettem az ár kedvező volt mindig de amit legutóbb tapasztaltam, minden Mo-i költséget alul múlt! Szerencsére a Ford előírásai az árakra nem vonatkoznak.
2002-2008 közötti Fiesta modellek akciós szerviz árai: nagy szerviz: -olajszűrő
-üzemanyag szűrő
-levegő szűrő
-pollen szűrő
-olaj
-munkadj
1,3 benzines, 1,4 benzines 8600 Dinár. 1,4 TDCi 11300 Dinár.
kis szerviz: -olajszűrő
-olaj
-munkadíj
1,3 benzines, 1,4 benzines 3400 Dinár. 1,4 TDCi 3730 Dinár.
Az ár tartalmazza a 18% ÁFA-t. (Azt nem tudom, az ÁFA visszatérítés működik e szerb- magyar viszonylatban?)
Majdnem mindenki beszél magyarul, időpontokat betartják, kedvesek, bankkártyával lehet fizetni, ingyen van a kávé J! Junius 1.-én 2,61 Ft volt a deviza árfolyam.
Kézpénzes fizetéssel kicsit rosszabb, a váltás miatt!
A csatolt mellékletben látható az akciós szórólapjuk.
http://kepfeltoltes.hu/view/120608/Akci_s_Fiesta_szerv_z_sz_r_lap_www.kepfeltoltes.hu_.jpgMás Ford modellek/típusok árával kapcsolatosan nincsenek ismereteim, de az elérhetőségeken keresztül (email-t javaslok elsősorban) pontosan informálnak.
”Grand Motors”
Beogradski put 66
24000 Subotica (SZABADKA)
Phone: +381 24 642 100
Fax: +381 24 642 111
stevan.lebovic@ford.rs
dejan.zvekic@ford.rs
www.ford.rs