Author Topic: MK4 mindig fűt!  (Read 3941 times)

Petrol

• Guest
MK4 mindig fűt!
« on: 2012 June 05, 19:11:01 pm »
Sziasztok.

Van egy 98-as Mazda 121 1.8 SD-m ( Fiesta Mk4) másfél hónapja és észre vettem hogy ha le van tekerve a hőmérséklet szabályozó akkor is fűt szinte maximumon. ??? Előre is köszönöm a segítséget.

Offline TPoT

• A Fiestás
  • *
  • Segített?: +12/-1
Re:MK4 mindig fűt!
« Reply #1 on: 2012 June 05, 19:38:52 pm »
Kiakadhatott a huzal a szabályzókar és az állítandó egység (nem tudom, hogy ebbe a típusba van-e fűtéscsap.......mondjuk, ha klímás, mindenképp), vagy letört valami kis műanyag b@sz az állítóról és emiatt nem szabályoz.

Hirtelen ennyi....  :)

Offline tetyo

• Hallott már a fiestáról
  • **
  • Segített?: +1/-0
« Reply #2 on: 2012 June 08, 13:16:02 pm »
Nekem mk4 benyas fiestam van. A futes panel elektronikai hibaja gyakori. Ilyenkor a szabalyozot cseszheted. Van egyebkent futescsap benne, ne csereld ki a panel csereje elott. En sajnos igy tettem, megfizettem, mert az jo volt.
Tanacs: szerezz masik bontottat, az uj rohadt draga. Vagy egy auto elektro szerelovel tetess be egy kapcsolot. Nalam utobbi van. Ha bekapcsolom fut fullosan, ha elzarom nem fut. Be lehet epiteni szepen a muszerfalba, nekem meg kis zold lapma is van benne mikor bekapcsolom vilagot es illik a belso vilagitas szinehez mert az is zold.
Szabalyozas igy nincs, de legalabb van ki be kapcsolas. Ez van, sok sikert.

Petrol

• Guest
« Reply #3 on: 2012 June 12, 19:12:37 pm »
Köszönöm a segítséget, utána nézek.

Offline netro

• Hallott már a fiestáról
  • **
  • Segített?: +0/-0
« Reply #4 on: 2012 July 30, 21:57:26 pm »
Mk4 benya itt is, és igen, ismerős ez a hiba. Tehát ha jól értettem, magamtól, otthoni eszközökkel akkor ez nem javítható ?:)

Offline Cápi

• Látott már fiestát
  • Segített?: +2/-2
« Reply #5 on: 2012 July 31, 08:06:39 am »
De ! nyáron nem kell így kikötheted :D:D télen meg vissza :D
Kizárólag abban a kocsiban szeretek aludni, amit magam vezetek. :D 8)