Üdv! Igen nálam megvolt, de elvittem előtte biztonság kedvéért a Ford Solymárhoz, mert a másik helyen sajnos nem sikerült többszöri megkeresésre sem időpontot kisajtolni, ezért úgy voltam vele, hogy máshoz viszem. Nagyon kedvesek és korrektek voltak.
Már másnapra kaptam időpontot, fél óra alatt megállapították, hogy a kábelköteg benn van, de szoftveresen még nem tudja, de azt megoldják. Ez volt ~4500 ft. Ekkor meg is rendeltem az új kormányt, és kaptam árajánlatot, hogy kormánnyal együtt ~65.000 ft-ból megcsinálják. Fontos, hogy kápét vigyél 20% előlegnek (nálam 15e-t kértek), ha rögtön meg akarod rendelni, mert, ha kártyával fizetsz, akkor 4 nap átfutás miatt, 1 hét helyett 11 nap mire megjön az új kormány (küldenek smst, amint megjön).
December vége felé be is rakták, ki is próbálták (másfél óra) működött is faján, csak sajnos nem néztem meg, hogy a hangvezérlésem meg nem működött a rádió kormánykapcsolóján lévő visszatekerő és menü gombbal együtt, de rögtön hívtam őket, és kaptam időpontot, de csak sajnos mára.
Ma bevittem fél óra alatt már vissza is kaptam, ingyen csinálták, szóval boldog vagyok, működik minden, szép és jó!
Az összköltség így cirka 70e plusz Solymár - 18. ker. oda vissza 3x, ami az eredeti tervtől egy kicsit több, de még belefért, ha azt nézem, hogy az utólagos tempomatok nekem nem szimpik és ettől jóval feljebb kezdődnek, plusz nagyon sokat járok autópályán (akár heti 1000 km). Szóval, bátran ajánlom mindenkinek! És sok sikert!