Hi!
Hát... talán eljött az, amit igazán nem vártam. Elfolyik a hűtővizem. :-[100 km-en kb. 3 centit apad a max. jelzéstől. Először nem láttam sehol folyást, aztán mikor elérte a min-jelzést, pótoltam fagyállóval. No, azóta maga alá hugyozik az autó, valahol az ékszíjtárcsa körüli részen jelent meg a folyás, körülette csepeg szép lassan... A víz színe sem tiszta (nem fekete), bár szerintem kicsit olajos, meg marha büdös. Habos olaj-víz-trutyit (még) nem találtam sehol, a kipuff-gáz sem tűnik másnak, mint előtte. Nem füstöl különösebben, csak a vége kormos egy kicsit. 4000 km-en evett 1 L olajat, azt is pótoltam. A hőfokjelző nálatok is alig moccan? Nekem a pirosba még sosem ért, max. a Normal-jel közepéig. Pedig a fűtést már időben nyomja, mint állat. Szerintem a venti kicsit későn kapcsol be, holott szerintem a moci már elég forró. Bár a víz nem forrt fel eddig, egyszer sem, a műszerek sem jeleznek hibát. Megnéztem a csöveket, nem láttam repedést, bár majd a szerelő megmondja a tutit. Vajon elment a hengerfejtömítés? Miből tudom meg 100%-ra?
Ha hengerfejes, mennyibe kerül egy ilyen meló?
Megszívta ezzel már valaki? Tapasztalatok - tanácsok?
[a csatolmány törölve]