Ernyes Dani:
Szia!
Nem vesszük megbántásnak, azért is van ez a témakör!
Valóban az elmúlt években nem takarítottunk annyit mint kellett volna, de a meglátásom a következő:
Van egy csevegőnk, ebben az lesz amit mondtál, de ez az utolsó amit ki fogunk takarítani, először a fontos műszaki témaköröket építjük fel.
Lesd meg azt amit Dávid írt, az MK1-2-ben az Összefoglalót kb egy hónapja töltöttem fel és takarítottam ki (köszönet DVZs közreműködésének). olyan szintű lesz a másik három szériafelosztása is.
A szériákat ennél jobban nem tömörítjük össze, mivel az valóban káosz lenne. A jelenlegi tömörítése is úgy van megcsinálva, hogy a közel álló szériák vannak külön (MK1-2 hasonló, így egyben van, MK3-4-5 szintén egy kaptafa, majd az MK6-7 végül az MK8).
Kuka: ide dobunk minden elavult témát, ha megnézed rendszerezve tesszük meg, hogy ne legyen későbbiekben káosz a fórum szélén (ezt a szópoént
).
Találkozók: ez egy kiemelt rész, így nem fogjuk betenni a csevegőbe, de csak olyanokat láthatsz itt amik lesznek. Amik lezajlottak, azok egy algalériába kerülnek át, hogy ne legyen kavarodás!
Gépház: Itt szabályok, meg maga a klub működésével kapcsolatos dolgok vannak, szintén a fórum szempontjából (OFF) Csevegőbe nem tenném bele.
A csevegőt meg akkor pucoljuk ki és rendezzük át, mikor minden más készen van.
Hamarosan, ahogy időnk engedi, egyre átláthatóbb lesz a fórum és reméljük mindenkinek sokkal jobban fog tetszeni, addig is a fejlécben lévő keresőt ajánlom a figyelmetekbe, sok olvasástól és kutatástól megkímél titeket!
Ezt remélem nem lehurrogásnak vetted, mert nem annak szántam, de ha nem a kérdésednek adtam választ nyugodtan szólj, átfogalmazom
(Fiat126 oldalon a fórumot nem ismerem, majd megnézem, de a műszaki téren gondolom könnyebb, mivel nincs lényegében ennyire eltérő generációk mint itt!)