Sziasztok!
Alakul a kocsi honosítása, ma nagy nehezen átment a műszakin, Mozaik utca, kis sírás kellett bele
. Ugyanis előzőleg elvittem szervizbe (Ford Solymár) ott kapott teljes felülvizsgálatot, 100000 km-es nagyszervizt, hátsó fékpofákat, kézifékkötelet, előre szilenteket. A légzsák lámpa már akkor hol villogott, hol elaludt, amikor hazahoztam külföldről. Ezt is megvizsgálták, és azt mondták, hogy új légzsákvezérlő kell. Mivel 4 légzsákos modell, YS9T-14B056-BD kódú vezérlő kell bele, mondták tudnak rendelni, de 125000 Ft-lenne. AZTAQRVA!
Lemondtam róla... Így lett a vizsga merész próbálkozás.
Hibajelenség, ami már állandósult: 5 villogás - szünet; Ezt eljátssza 5-ször utána kigyullad folyamatosra.
Gondolom ami eddig csak kontaktos volt, az mostanra megadta magát, vagy behalt valami a vezérlőbe teljesen.
Tegnap még nekiestem, ülések mellett a csatlakozókat megvizsgáltam, széthúz-összedug, ezt párszor megismételtem. Kiszedtem a vezérlőt is, hátha látok benne valamit. Szétszedtem,de semmi feketedés, égés nincs rajta, csak egy csomó felület szerelt biszbasz, így visszaraktam, tőlem ennyi futotta.
Mit tanácsoltok, mit tegyek, hova kihez vigyem?