sziasztok !
Vettünk egy használt Fiesta 1.4 Comfort 2002/10hó- (Lim/5 138858kW) és a gyári könyv szerint létezik egy ilyen "kettős zárás" funkció (távirányítóval 2X zárok 3mp-n belül..vagy kulccsal jobbra balra..blabla) na most vagy ezerszer kipróbáltam és nekem nem működik.. (ki tudom nyitni az ajtót belülről ) lényege az lenne, hogy ha bevágják féltéglával az ajtót nem tudják belülről se nyitni.. most ez valami hiba..vagy ez csak opciós cucc..
a másik (nem feltétlen ide kapcsolódó kérdés) a riasztót se sikerült kipróbálni.. (lehet nincs is benne ?) hátsó ajtó ablakán benyúltam és nyitottam belülről.. semmit sem riaszt.. rendes, megbízható kereskedőtől vettük.. és 5X megnéztem.. az eladási papíron és a biztosítás kötésnél is azt X-elték, hogy gyári riasztó van benne , nem csak indításgátló.. most hol tudom ezt megnézni.. hogy ez is elromlott..vagy béna vagyok vagy tévesen jelőlték, hogy riasztó járna ehhez a típushoz..
Előre is köszönöm, ha valaki tudna valamelyik kérdésemre válaszolni ! (bocs ha nagyon amatőr vagy hülye kérdést tettem fel)