Én most rakattam az autómba. Igaz nem Fiesta, hanem Galaxy, és nem 1,3, hanem 2,8 VR6
Nekem főleg megéri.
A Medicar egy nagyon megbízható cég. Ezt jelzi az áruk, és a 2 hónapos várakozási idő is.
Én tudom ajánlani a Vörösvári Brcar Kft. is! Nagyon szépen, és megbízhatóan dolgoznak. Nekem a 6 hengerre volt 260e. KPM-es vizsga lesz majd, de csak decemberben, addig elhúzom. Ugyan a terv, és az engedélyek tényleg 1 évig érvényesek, viszont rendőre válogatja, hogy ki fog elengedni, ha kiderül, és ki lesz, aki megbüntet, akkor persze azonnal műszaki...(most nem látszik, hogy gázos, mert alul van a betöltő, és nincs rajta matrica!)
1 hete hoztam el, átalakítás 1-2 nap. Fiestánál sztem 1 nap...
Nem veszek észre semmit, max azt, hogy 220-ért tankolok SK-ban.
Fogyasztási adat majd 2000km után, akkor csinálnak egy finombeállítást még.
Teljesítményben vagy nem változott semmi, vagy nem észrevehető.
Benzinnel indul, ha eléri a radiátorba menő csőben a víz a 35fokot, akkor átáll gázra. Innen kezdve tudom állítani, hogy gáz, vagy benzin. Ez hideg motornál most 5 perc alapjárat... Utána napközben már max 30-40mp, és gázon megy...
A prémium márka a BRC, és a Landirenzo. Nekem STAG-ot szereltek. Ez egy lengyel fejlesztésű ECU, a köcölékek szabadon választhatóak(szinte) Javarész BRC cuccokkal van szerelve. Az injektro olcsóbb fajta. (Az enyém esetébe 20e/4db, BRC-nél 20/db... Max 3-ad annyival tud többet, mint az olcsóbb fajta, így nem mondhatni, hogy megéri.......)
BRC lett volna 310e, STAG lett 260e. Ez utóbbi ECU-ban erős, szinte hozzá tanulja magát az autóhoz...
Röviden ennyi....