Author Topic: MK 4 es 1.3 efis problémák!?!  (Read 3830 times)

Offline doubleo

• Megszállott fiestás
  • Segített?: +16/-1
MK 4 es 1.3 efis problémák!?!
« on: 2012 January 29, 21:07:13 pm »
Nemrégiben szert tettem egy mk4 re, amihez hála isten sehogy sem értek. Mondom milyen problémáim vannak és szeretném ha távsegítséget nyújtana, aki már találkozott hasonló jelenségekkel.
Tehát hideg van és nyilván az automata szivató, jól működik mert szivat!!!!! :) Beindul a kocsi, de a fordulatszáma magas marad mindaddig míg jár a motor, tehát akár 1000 km mehetnék akkor is! :(
Ugyan akkor menet közben visszadadog a szekér, be be ránt, ha akarom, ha nem. ha lassan akarok alapjáraton közlekedni, akkor leáll, szinte állandóan taposnom kell, gázfröccsökkel a szekeret, hogy lassú menetben ne álljon le, pedig az alapjárat az egeket veri! Ja meg kéne bele fűtőradiátor is szerintem! :) Még jó, hogy otthon van nekem vagy kettő mk3 ba való, de itt semmim sincs! Segítség!!!!!!!

Apám mindig azt mondta: Fiam a munkát és a sarat, messziről kerüld! Nekem ez eddig bevált!

Offline doubleo

• Megszállott fiestás
Re:MK 4 es 1.3 efis problémák!?!
« Reply #1 on: 2012 January 30, 11:30:07 am »
Lätom rengeteg segitsèget kaptam! ;D
Sebaj a gond egyenlöre megoldòdott mègpedig ùgy hogy az efi levegö felöl jövö gumicsövèt leszedtük ès WD4 el megtakaritottuk a pillangòszelepet. Csak ha esetleg valakinek hasonlò gondja lenne! Komplett Fütöegysèg viszont mèg mindig kène. Bär közben nèzelödök èn is. Köszi
Apám mindig azt mondta: Fiam a munkát és a sarat, messziről kerüld! Nekem ez eddig bevált!

Offline doubleo

• Megszállott fiestás
« Reply #2 on: 2012 January 30, 12:32:27 pm »
Valaki megtudja nekem mondani, hogy az mk4 es Fütöradiätor egysège ugyan az mint az mk3 È?????
Valamint abban is szüksègem lenne, nèmi hasznos tanäcsra, hogy az egèsz müszerfalat le kell e szednem a Fütöradiätor kioperäläsähoz, vagy van valami trükkje, hogy hozzÄfèrjek???

Offline tarjoska

• A mester
  • Segített?: +52/-0
« Reply #3 on: 2012 January 30, 13:14:27 pm »
lefelé le kell jönnie, nem kell mindent kibontani hozzá szerintem, a csatlakozások meg motortér felől vannak. (jellemzően a leírások annyit mondanak rá, hogy cseréltessük ki szakműhelyben  ;D ) de a képek ezt mutatják  ;)
A "tiszteletbeli szokásos" by Csipi

Offline doubleo

• Megszállott fiestás
« Reply #4 on: 2012 January 30, 13:40:36 pm »
Köszönöm, akkor nem ällok neki az utcän, mert amùgy is kisvirägos hideg van! ;D

Offline tarjoska

• A mester
  • Segített?: +52/-0
« Reply #5 on: 2012 January 30, 14:33:43 pm »
Ott is? Nekem se akaródzik kimenni, pedig nagyon össze kéne már rakni a kocsit...  :-\
A "tiszteletbeli szokásos" by Csipi

RyAn

• Guest
« Reply #6 on: 2012 January 30, 17:40:40 pm »
Valaki megtudja nekem mondani, hogy az mk4 es Fütöradiätor egysège ugyan az mint az mk3 È?????
Valamint abban is szüksègem lenne, nèmi hasznos tanäcsra, hogy az egèsz müszerfalat le kell e szednem a Fütöradiätor kioperäläsähoz, vagy van valami trükkje, hogy hozzÄfèrjek???

biztos h nem ugyanaz  :-\