Author Topic: Pár kérdésem lenne ?! [Motorral kapcsolatos] - 96' Fiesta Flair 1.25 Mk4  (Read 15794 times)

RyAn

• Guest
ja akkor okés.   :)
csak mert 700alatt gyári nincs a cromaxban sem többi alkatrészesnél meg gyárit ugye nem árulnak.
ez a zetec moka nem olcso alkatrészileg   ;D

hidd el árulnak máshol is gyári alkatrészt. én sem Cromaxban vettem komplett vezérlést,stb.. Zetechez...

Offline kombusz

• A mester
  • Segített?: +33/-8
hidd el árulnak máshol is gyári alkatrészt. én sem Cromaxban vettem komplett vezérlést,stb.. Zetechez...

zetec alkatrész és zetec alkatrész között is van különbség.
nem mindegy hogy 1.25-ös vagy 1.6-os.
és azért mert egy alkatrész kaphato máshol sajnos nem bizot hogy egy másik is kaphato gyáriban ugyanannyi helyen.sajnos    :(

amugy linkelj árat is gyári szelepszárszimmeringre 6-700ft alatt.

ui:feltettem a kérdést nagyautonak majd kiderül mennyi ár alatt lehet venni
« Last Edit: 2012 January 05, 22:10:30 pm by kombusz »

Offline kombusz

• A mester
mondj már egy motorkódot! Bárdinál egész jó árak vannak, csak nem tudom, melyik kell neked... ;D

most gyárirol beszélünk.
hiába van jo ár a Bárdiban ha ott nem árulnak gyárit.    ;D

amugy DHA  a motorkod
« Last Edit: 2012 January 05, 22:22:01 pm by kombusz »

RyAn

• Guest
Már bocsánat de ezek szerint csak te vagy ilyen szerencsétlen.
(Nem mellesleg Bárdi-Unix is árul gyári alkatrészeket, csak kérni kell! biztos nehéz...)

1.8 zetechez vettem az alkatrészeket és meglepő mód gyárit és olcsóbban mint Cromaxból vagy Nagyautótól....

« Last Edit: 2012 January 05, 22:58:16 pm by RyAn »

Offline kombusz

• A mester
Már bocsánat de ezek szerint csak te vagy ilyen szerencsétlen.
(Nem mellesleg Bárdi-Unix is árul gyári alkatrészeket, csak kérni kell! biztos nehéz...)

1.8 zetechez vettem az alkatrészeket és meglepő mód gyárit és olcsóbban mint Cromaxból vagy Nagyautótól....

ja persze mert bárdis kedvezményre vetted klubkártyával.
lehet hogy árulnak gyári alkatrészt is de nem mindenböl!!!
képzeld el még ha neked hihetetlennek is tünik nagybátyám is onnan veszi az alkatrészt mikor szereli az autom söt jobbat mondok ismerösöm dolgozik a bárdinál ugyhogy nem mondtál ujat.
ugyhogy tudom hogy nincs minden alkatrészböl gyári a bárdinál hiába probálod bemesélni.

RyAn

• Guest
van !  ;D vettem már mást is ott.
nem mellesleg nem járok oda mert klubkártyával sem olyan olcsó mint ahonnan én szoktam venni...  8)
« Last Edit: 2012 January 05, 23:24:39 pm by RyAn »

Offline kombusz

• A mester
max agyvérzés van töled    :)
hihihi

mondom hogy nincs mindenböl gyári a Bárdinál!!!!!!!   ;D
ha lenne nem kéne elautokáznom a szentmihályira a cromaxba hanem csak kiugranék ide a bárdiba kápmegyeren

ott ültem a gépelött a Bárdiban az ismerösnél láttam a számitogépbe hogy van amiböl nemhogy gyári de semmilyen nincs ehhez az 1.25-ös autohoz.
és most nem kell a soder hogy de mert volt az 1.8-as zetechez mert te vettél hozzá vezérlést.
mert nem arrol a zetecröl hanem az 1.25-ösröl volt ebben a topikban szo
és punktum!   ;D

attol független hogy van mikor ott vásárolok azért ne futtassuk annyira a Bárdit se.
alvázszám és számitogépben lévö kép és cikkszám alapján is sz.r alkatrészt hozott le a rendszerük anyukám peugeot 106-ához.

az hogy vettél már mást is ott nem jelenti hogy minden van ott GYÁRIBAN!
azt meg föképp nem hogy másfajta autohoz is mint amihez te veszed.
nekem az a legolcsobb a Bárdi az ismerösöm miatt mert ö dolgozoi áron veszi meg nekem(már persze ha tudom elöre mi kell mert ha nagybátyám szétbontja az autot akkor nem érek rá auto nélkül a központba becsászkálni hozzá) az meg a beszerzési ár annál olcsobb nincsen    ;D
csak mint mondtam nincs mindenböl nekik az én automhoz nemhogy gyári hanem semmilyen sem.
söt volt már hogy a náluk lévö kedvezményes ár drágább lett volna mint a sokak által utált cromaxban a gyári.

amugy senki nem mondta hogy a cromaxban kell vásárolni.
én csak keveseltem samesz 400ft-os szimeringárát.
mivel hogy még a nem gyári szimering ára is drábább a bárdiban is.
« Last Edit: 2012 January 06, 07:42:14 am by DVZs »

RyAn

• Guest
1: szerkeszteni kéne a hozzászólásod. hamár 2szer szólsz hozzá...
2: valamiért nálad mindig mese van habbal...
3: 3éve nem járok Cromaxba... és azóta nem is cserélgetem olyan sűrűn az alkatrészeket...
« Last Edit: 2012 January 06, 07:42:40 am by DVZs »

Offline kombusz

• A mester
1: szerkeszteni kéne a hozzászólásod. hamár 2szer szólsz hozzá...
2: valamiért nálad mindig mese van habbal...
3: 3éve nem járok Cromaxba... és azóta nem is cserélgetem olyan sűrűn az alkatrészeket...

1.szerkesztettem
2.nálad mindig kötözködés van ha valaki nem a te mondataid követi ergo nálad is ugyanugy lehet mese habbal föképp hogy már ne haragudj de aki mást mond mint te azt mindig hülyének probálod beállitani meg mese hab történetnek mondod .
biztos csak neked lehet igazad elnézést
3.elég sokmindent vettem már cromaxban az elmult 8évben több automhoz is és attol még nem kellett semmit sürübben cserélgetnem-most akkor mondjam itt is azt hogy mese habbal hogy a cromaxot alkatrészileg lehuzod mig a másik beszerzési forrásoddal futtatod magad?

érdekes mod akkora zseni szerelönek tartod magad aztán mégis széthullott alattad az auto utközben.
ennyit a személyeskedésröl(ezt DVZs-nek irom mielött kapok érte  :)   )
mi lenne ha nem probálnád mindenkire ráeröltetni a nézeteid és nem gondolnád azt hogy csak neked lehet igazad?
ha csak a lenézö mindenkinél okosabb vagyok stilusoddal tudsz hozzámszolni akkor légyszives hanyagoljál és többet ne szolj hozzám vagy az üzenetemhez mert arra nem vagyok kiváncsi.

további szép estét
« Last Edit: 2012 January 06, 07:43:07 am by DVZs »

Offline DVZs

• Adminisztrátor
  • Segített?: +56/-9
1. Ryan: receptre felírok neked egy értelmező kéziszótárt és valami szókincsbővítőt. Ennyire szűkszavúan és szemellenzősen kötekedni már-már inkább vicces, mint bosszantó. A fórumszabályzatot meg nem feladatod betartatni, azt kérlek bízd ránk.
2. Kombusz: a te recepted nyugtatóról szól, hogy könnyebb legyen elkerülni a személyeskedést. És tény, az ilyen rövid időn belül kétszer hozzászólás (azaz "magadnak válaszolás") kerülendő - összevontam őket.

A fenti könnyedebb hangnem ellenére a további kötekedésre lecsapunk.
D.V.Zs.

Offline kombusz

• A mester
1. Ryan: receptre felírok neked egy értelmező kéziszótárt és valami szókincsbővítőt. Ennyire szűkszavúan és szemellenzősen kötekedni már-már inkább vicces, mint bosszantó. A fórumszabályzatot meg nem feladatod betartatni, azt kérlek bízd ránk.
2. Kombusz: a te recepted nyugtatóról szól, hogy könnyebb legyen elkerülni a személyeskedést. És tény, az ilyen rövid időn belül kétszer hozzászólás (azaz "magadnak válaszolás") kerülendő - összevontam őket.

A fenti könnyedebb hangnem ellenére a további kötekedésre lecsapunk.

Értettem.
Teljesen jogos a megrovás.
Igyekszem magam tartani viselkedési normákhoz

RyAn

• Guest

1.szerkesztettem
2.nálad mindig kötözködés van ha valaki nem a te mondataid követi ergo nálad is ugyanugy lehet mese habbal föképp hogy már ne haragudj de aki mást mond mint te azt mindig hülyének probálod beállitani meg mese hab történetnek mondod .
biztos csak neked lehet igazad elnézést
3.elég sokmindent vettem már cromaxban az elmult 8évben több automhoz is és attol még nem kellett semmit sürübben cserélgetnem-most akkor mondjam itt is azt hogy mese habbal hogy a cromaxot alkatrészileg lehuzod mig a másik beszerzési forrásoddal futtatod magad?

érdekes mod akkora zseni szerelönek tartod magad aztán mégis széthullott alattad az auto utközben.
ennyit a személyeskedésröl(ezt DVZs-nek irom mielött kapok érte  :)   )
mi lenne ha nem probálnád mindenkire ráeröltetni a nézeteid és nem gondolnád azt hogy csak neked lehet igazad?
ha csak a lenézö mindenkinél okosabb vagyok stilusoddal tudsz hozzámszolni akkor légyszives hanyagoljál és többet ne szolj hozzám vagy az üzenetemhez mert arra nem vagyok kiváncsi.

további szép estét

aha  ;D

Samesz

• Guest
RyAn  :notworthy: