Author Topic: Üzemanyag-fogyasztás  (Read 157879 times)

Offline MK7GHIA

• A mester
  • Segített?: +20/-2
Re:Üzemanyag-fogyasztás
« Reply #285 on: 2011 November 23, 11:38:44 am »
Sztrakk 100 %-ban egyetértünk nekem csak az az egy bajom van, hogy 410 forintért nem ugyan azt a minőséget kapom mint külföldön. Sajnos  :-[
Jobb láb a gázon, bal láb a jobb lábon ;]

sztrakk9

• Guest
« Reply #286 on: 2011 November 23, 21:48:18 pm »
Na igen ezzel én is egyet értek, de ez van a hússal is/mert mihozzánk az sem olyan jön aminek jönnie kéne/ meg más élelmiszerrel is amit meg eszel,és azt viszont muszáj megenni mert különben éhen halsz. De a benzin az mostanság már luxus cikknek számít! de amúgy persze lehet beszélgetni róla,mert lehet az autó is rossz,ebben is igazatok van.
Egy időben én is azt hittem valami gond van a kocsival,el is vittem bevizsgáltatni,és semmi baja nem volt. akkor jöttem rá nem a kocsi rossz hanem a pénztárcámba ugyanannyi fizetés kerül mint eddig,de a benzin jóval drágább lett,és kevesebbet megyek ha ugyanannyiért tankolok mint eddig!

Offline KisKaNaL

• Hallott már a fiestáról
  • **
  • Segített?: +0/-0
« Reply #287 on: 2011 November 24, 09:58:55 am »
En sem vagyok az a fajta, aki a tizedeket meri a fogyasztasban. Csak azt tartom szemet huzasnak, hogy a "kulfoldi" uzemanyaggal jelentosebben tobbet tudnek autozni, mint az itthoni sz!rral, ugyanazert a penzert.
Azert az 560 es a 800 km kozt megteheto kilometer kozt nem decik vannak.

Offline KisKaNaL

• **
« Reply #288 on: 2011 November 24, 10:05:51 am »
Na igen ezzel én is egyet értek, de ez van a hússal is/mert mihozzánk az sem olyan jön aminek jönnie kéne/ meg más élelmiszerrel is amit meg eszel,és azt viszont muszáj megenni mert különben éhen halsz.

Kicsit off leszek, bocs:
Erre csak azt mondom, hogy ossze kell allni par embernek es kimenni Ausztriaba bevasarolni mindenbol nagy tetelben, mert akkor megeri.  A csaladban mar rendszeresen csinalunk ilyen turakat. Kozbeiktatunk egy kis varosnezest, pl. Eisenstadt, Mattersburg, amik nincsenek nagyon messze a hatartol. Plusz feltankolunk jominosegu tartos elelmiszerekbol, nameg ha kethavonta is, de legalabb kap egy tanknyi jo benzint is a kocsi. :)
« Last Edit: 2011 November 24, 10:08:58 am by KisKaNaL »

sztrakk9

• Guest
« Reply #289 on: 2011 November 24, 10:46:07 am »
Kicsit off leszek, bocs:
Erre csak azt mondom, hogy ossze kell allni par embernek es kimenni Ausztriaba bevasarolni mindenbol nagy tetelben, mert akkor megeri.  A csaladban mar rendszeresen csinalunk ilyen turakat. Kozbeiktatunk egy kis varosnezest, pl. Eisenstadt, Mattersburg, amik nincsenek nagyon messze a hatartol. Plusz feltankolunk jominosegu tartos elelmiszerekbol, nameg ha kethavonta is, de legalabb kap egy tanknyi jo benzint is a kocsi. :)

Nem off. De te lehet elérhető km ben vagy Osztrákokhoz de ezzel nem mindenki van így! Nekem meg a pesti körzetnek meg sem éri kimenni tankolni mert nincs rajta egy fikarcnyi ft sem, meg még azt is elviszi amit a kaján spórolnánk!
De nem akarok vitázni senkivel sem,akinek van lehetősége használja ki! akinek nincs az meg törődjön bele,és keresse az olcsóbb kutakat!

Offline KisKaNaL

• **
« Reply #290 on: 2011 November 24, 11:04:28 am »
Pesti vagyok. Ezert modtam, ha tobben osszeallunk csak akkor eri meg. Kajat venni szerintem olcsobb, mert az ottani akcio tenyleg az. Masreszt meg ezert hangsulyozatam, hogy csak nagy tetelben erdemes gondolkozni. A kinti tankolas mar csak hab a tortan, csak tankolni menni valoban nem erdemes. En sem akarok itt senkivel sem vitaba bonyolodni, nekem fontos, hogy jominosegu elelmiszerekhez jussak hozza es ha ekozben meg megnezunk egy ket nevezetesseget, akkor ez mar a kellemes esete a hasznossal. :D

Akkor inkabb ugy mondom, hogy neha kiugrunk a sogorekhoz varost nezni es kozben vasarolunk is. :D
« Last Edit: 2011 November 24, 11:06:31 am by KisKaNaL »

Offline bundi

• Ült már fiestában
« Reply #291 on: 2011 November 24, 17:49:14 pm »
Hali!
2006-os 1,3-as fiesta legjobb fogyasztása 45l/813km !
Szerintem azért nem rossz.
Pláne azzal a "sz*r" ukrán benzinnel amit mindig szapulnak a sajtóban.
Aki teheti menjen nyugodtan mert ott is van jó benya,csak meg kell nézni hol és mit tankol az ember. Én nem csalódtam.

Offline KisKaNaL

• **
« Reply #292 on: 2011 November 25, 08:55:16 am »
Japersze, azert szapuljak, hogy itthon tankold a sz@rt dragabban ...

Offline fiesta2002

• A mester
  • Segített?: +75/-0
« Reply #293 on: 2011 November 25, 10:50:47 am »
Hali!
2006-os 1,3-as fiesta legjobb fogyasztása 45l/813km !
Szerintem azért nem rossz.
Pláne azzal a "sz*r" ukrán benzinnel amit mindig szapulnak a sajtóban.
Aki teheti menjen nyugodtan mert ott is van jó benya,csak meg kell nézni hol és mit tankol az ember. Én nem csalódtam.
Kifogyasztottad teljesen üresre?
Mk6 1.3 benzin

Offline bundi

• Ült már fiestában
« Reply #294 on: 2011 November 25, 16:48:41 pm »
A kútnál kinn tankoltam tele de nem volt kiszáradva még a tank.

sztrakk9

• Guest
« Reply #295 on: 2011 December 02, 16:39:20 pm »

barcaforca

• Guest
« Reply #296 on: 2011 December 05, 16:49:20 pm »
Sziasztok Most tesztelem a fogyasztást!2005.márciusi 1,4 16V Fresh-em van.620km-nél járok már egy tele tank után.Kérdésem a következő:Még egy ledem meg van az üzemanyagszintjelzőn.Az utolsó led is eltünik,vagy ne kockáztassak?Valaki el mert e menni 0 led jelzésig?

Offline MK7GHIA

• A mester
« Reply #297 on: 2011 December 05, 18:09:10 pm »
Nagyon sokkal többet nem fogsz tudni kihozni belőle, de nem kell félni nem hagy az ott  ;)

barcaforca

• Guest
« Reply #298 on: 2011 December 05, 18:20:13 pm »
Oké.Akkor megyek tankolni.Csak kíváncsi voltam,hogy az utolsó led is eltűnik e?Szeretem az autóvásárlás után kipróbálni a határokat,hogy később ne lepjen meg.

Offline MK7GHIA

• A mester
« Reply #299 on: 2011 December 05, 18:51:43 pm »
Azt nem tudom, hogy eltűnik-e  ??? Az enyém kiírja, hogy még hány kilométert tudok elmenni. Amikor már 0-t írt akkor egyszer még mentem vele 30 km-t és még úgy is csak 43 liter ment bele szóval nincs annyira kicentizve.