Na, megvan a bibi!
A szerelőmnek lett igaza, rövid a féltengely - nem a sajátja, hanem egy régebbié (ezért kellettek a méretek). Utóbb kiderült: a Cromaxban cseréltek kerékagycsapágyat, látták hogy a rövid tengely és hézagolva volt. Na azt kiszedték és nem tették vissza. Nekem meg "elfelejtettek" szólni
, hogy egy kanyarban felszánthatom az aszfaltot... Csak annyit vettem észre, hogy kicsit kotyog elöl valami, meg ráz a kormány. A pláne az egészben, hogy miután kiesett a féltengely, nekem a Cromaxosok nem is tudták (vagy akarták
) megmondani, mi lehet a hiba oka, a szerelés során mi nem stimmelt a verdával stb. A maszek szerelőm is csak úgy jött rá a hibára, hogy az egyik haverja Cromaxos, és "kinyomozta", mi volt a kocsival. Ez azért durva. Azt tudtam, hogy ezek hiénák, de hogy ennyire... Ilyen hibáról minimum tájékoztatni kellene a tulajt, nem? Főleg, ha 5x kérdem tőlük, mi van. Hát ennyi. Egy csavart sem veszek tőlük, az tuti! ...ja, és gyógyuljon be a se**lyuka annak a szerelőnek, aki beletette a rövidebb féltengelyt!