lacccus a Pioneer TS-H687 oválra azt irja könnyedén installálható Ford stb. autókba.Itt a link nézd meg:
http://www.autohifibolt.hu/index.php?P=keres&S=3&T=&GY=1&TXT=&AMN=1&AMX=9999999&FKAT=2&AKAT=106&TID=9445&TN=Pioneer%20TS-H687%20,
Akkor most mi van?
3 éve,még nem találtunk semmilyen normális ovált a haverom fordjába.ez alapján írtam,amit írtam,ezért elnézést kérek tőled,én voltam tájékozatlan
.
Úgy látszik,azóta már felfigyeltek a hangszórógyártók a ford típusspecifikus hangszórók eladhatóságára
Egyébként én nem szeretem a koaxiális hangszórókat,inkább a kétutas komponensekre esküszöm,a magashangszóró tetszés szerinti elhelyezése miatt.ezzzel sokkal jobb hangzás érhető el.csak ezeket nem gyártják oválban.én egy jófajta 13centissel jobban ki vagyok békülve(JBL)és könnyű beépíteni.Nemtom MK6-ban hogy van,de MK7 ben gondot okoz egy 16os hangszóró problémamentes installálása,de nem lehetetlen...de ezt nem is állítottam.
Tomassznak igaza van abban,hogy könnyű leszedni az ajtókárpitot,kár lenne ezért szakműhelybe vinned. a garit nem befolyásolja úgysem,ha nem vágsz el semmi vezetéket,és nem barmolod szét a kárpitot.egyébként a kárpitleszedést tárgyaltuk már vagy 2 topicban,abban le van írva,és az alapján már pár embernek sikerült leszedni szépen,szóval próbáld meg
(nekem kb 4 perc leszedni már)