Hello!
Nem tudom él -e még ez a topik, de jó lenne:)
Tavaly vettem egy mk6-os fiestát, és még a kazettás gyári rádió van benne. Ezt szeretném lecserélni.
Őszintén szólva előtte egy kis samarám volt, amihez bátran nyúltam, szétfúrtam, építgettem, a végén már ajtópanelt meg a oszloptakarókat is építettem, végül összehoztam egy u-dimension szettet (element elől 16-os, pioneer fej, u-dim jr erősítő, u-dim jr. méllyel - ajtókon, tetőn bitumenezés, ajtó belsőn filcelés stb.) - tudom nem igazán egy samarába való, viszont porba alázott minden más kocsit akkoriban zene terén, ha máshogy nem is.
Szóval ezt a szettet akarom átrakni valahogy, de nem tudom szét merjem -e szedni a fiestát is, egy szerelőtől hallottam néha fura dolgokat művel ha kikötöm a gyári rádiót... A másik hogy a középkonzolt is szét kéne vágni (mondjuk talán egy dremmel-el lehet nekiesk talán 5 perc, de nem tudom neki merjek -e állni). (ajtókárpitba egy szükséges és elégséges bitumenezés talán muszáj lenne, etc.)
A kábelezést is talán áthoznám, hisz anno arra sem sajnáltam a pénzt, nem a gagyit vettem, talán az csak nem öregszik, és épp elég mindenhova.
Valaki tudna tanácsokat adni ehhez a művelethez, vagy vigyem el inkább valami műhelybe, ne próbálgassam magam otthon?
Köszönöm előre is, ha véletlen valaki idetéved!