Szia Pharao M41!
A kuplungom még mindig zajos, amikor nincs benyomva. Ez ilyen és ilyen is marad sajna, szériahiba.
Nekem most lesz 1-2 hónap múlva 2. éves kötelező, legalábbis én megveszem az olajat, szűrőket, mint a szervíz adja. Ezzel vagy 10000-et szerintem megspórolok. Olvastam valamelyik hozzászólásban, hogy hozott olaj esetén meg kell kérdezni a szervízt, hogy elfogadja-e. Velem is problémáztak az olaj miatt, de a szervízkönyvben fel van sorolva egy csomó olajspecifikáció, amit bele lehet rakni, én vettem négy litert 8000 Ft-értés azt rakattam bele (igaz nincs ford specifikációja, de szerintem vmivel jobb is mint az elöző ford olaj volt, mert az 2000 km után korom fekete volt, ennek még azért látszik a színén egy kis olaj szín). Az meg sehol nincs leírva, hogy csak a szervíz által adott olajat lehet bele rakni.
Tényleg érdemes ott lenni a kocsinál. Múltkor elvittem a gépet, mert nem tudtam kinyitni a motorháztetőt (beragadt a zár, vagy mi, csak be kellett zsírozni), majd miután megszerelték még kötelező szervízt akartak csinálni. Ha nem szólok szerintem meg is csinálják.