"Tapasztalatból mondom,nem rossz indultaból!
"
JELENTEM MEGJOTTEM!
kicsereltek a kuplung munkahengert! most kicsit vajabb a kuplung pedal ami egy kicsit zavaro(ez normalis?) mar megszoktam, hogy eros a pedal! ...
na errol van egy aranyos sztorim
legjobb gyerekkori cimbimnek van egy 1.3as Ignise(Osszkerekes, nem vicc!!!!)... ki akartam probalni, hogy tolja meg magat az osszkerek^^ megugy versenyeztunk
namost amikor beultem a kis rizspor verdaba... hat komolyan megijedtem minden valtasnal(uristen ez ki akar esni a helyerol annyira laza
)
kicsit megcsereltuk az autokat... amikor meg visszacsereltuk o" is panaszkodott, meg enis
nekem tul puha, tul vaj volt minden... neki meg kemeny volt a futomu", kemeny a kuplung, kemeny a valto
mondta "erzi" a labat
es akkor lenezett a labamra es csak ennyit mondott... "bazdmeg neked ST vadlid van
" szakadtunk a rohogestol, de tenyleg nagyobb a bal vadlim...
:D nem mentem vele tul sokat(eddig 4000 kmert tettem a kocsiba cakk) de tenyleg latni
viszont ami a durva volt, hogy megindulasnal pirosban agyonvert az ignissel... nagyon tuti a 4WD
osztan ugye beindultak a loerok, meg a nyomatektobblet
ennyi, sorry ha hosszu voltam
szoval sokkal jobb a rukverc... bar igy hablatyoltak, hogy finoman nyomjam mert asszinkron a rendszer meg minden