Sziasztok!
Tavaly nyáron sikerült megszerezni a légterelőt. Bár még nincs itt az igazi szezonja, hamarosan eljön az idő, amikor gyakran fogunk leeresztett ablakkal közlekedni. Engem nagyon zavart a kócoló szél és a becsöpögő eső, ezért beruháztam egy légterelőbe.
A Szatunánál intéztem a dolgot és nagyon jó tapasztalataim vannak. Előtte az oldalukon érdeklődtem és gyorsan reagáltak a kérdéseimre. Nyaralás alkalmával tettünk egy kis kitérőt Balatonfűzfőre. 20 perc alatt minden megvolt. Amíg a srác felszerelte a műanyagot megírták a számlát, tényleg gyorsan ment minden.
A lényeg: 7800.- forintba került egy pár szereléssel együtt (anélkül is annyi). U profillal rögzítették, amitől egy kicsit féltem, de nem nem okozott gondot. Elektromos ablakaim vannak. Mindkettő szorult egy picit eleinte, de a bal oldali néhány nap alatt, a jobb oldali néhány hét alatt megszokta és azóta zokszó nélkül mennek a helyükre.
A huzat tényleg kisebb lett és felmosni sem kell, ha esőben kell egy kis friss levegő. Ami külön előny - legalábbis fővárosi utazásnál -, hogy nem látszik ha 1-6 centire le van eresztve az üveg. Velem már előfordult, hogy ablakmosást "felajánló" ürgét hangosabban elhajtottam (másként nem lehet) és utána bedugta a csőrét az alig lehúzott ablakon, hogy "legalább egy kávéravalót...". Ez most már nem fordulhat elő.
A lényeg, hogy nemcsak hasznos, de szerintem szép is. A B oszlophoz közeli résznél van egy diszkrét kb. 2 centis belülről ragasztott matrica a gyártó cég nevével. Akit zavar leszedheti, én nem tettem. Nem reklámként mondom, de szerintem jó ötlet és jó vétel volt.
Végre sikerült egy galériát (User/PharoM41) létrehoznom, ahova felraktam néhány képet róla. Nekem tetszik!
http://www.fordfiestaklub.hu/component/option,com_zoom/Itemid,30/catid,191/