Üdv!Ezt majd még megnézem.Eddig így használtam csak engem zavar hogy nagyon mozog oldalra.
Egyébként visszamentem a Fordba,és "odacsaptam" az asztalra.Közöltem velük hogy ez így kókány munka és vittem egy kinyomtatott összeszerelési rajzot a könyöklőről amin rajt van a merevítő is.és közöltem velük,hogy ha nem tudják így megcsinálni akkor kérem vissza a pénzem.10 perc egyezkedés után azt a választ kaptam, hogy ami hozzá van fém merevítő azzal nem lehet rögzíteni mert nem jó hozzá!!!! (Érdekes módon eddig azt mondták hogy nincs semmiféle merevítő!!) Majd hogy ki kell szedni a 2 első ülést,szétszedni ezt-azt és át kell alakítani a merevítőt is. Mondtam nekik hogy hajrá!vagy lóvé vissza. Egyszóval holnap reggel megyek vissza és el sem mozdulok onnét amíg kész nem lesz.
Ja, és mivel azt mondták hogy nem jó a merevítő hozzá,én úgy gondolom hogy nem a gyártási év szerint belevalót rakták be.Na ezért még megkapják a magukét holnap.
Ez az egész hozzáállás mélységesen felháborít,és ez a kereskedés kétszer kapta meg az Év márkakereskedője díjat!!!!