az autoszerelönek nem az a szakmája hogy eldöntse silány e vagy nem.
véleménye lehet rola hogy milyen de egy termékröl milyenségét anyagösszetételét tartosságát nem az autoszerelö szakmában tanitják.
a rossz alkatrészt ha ilyen gyorsan tönkrement visszakell vinni megreklamálni.
a meyle meg a minöségi német alkatrész között az a különbség hogy az egyiket a meyle gyártja a másikat meg egy német cég aki az "utángyártott" többi alkatrésznél jobb minöségüt gyárt de gondolom nincs világhirü cégként a a piacon.
az elsö topicnyito irásodban azt irtad Német minöségi a másdikban meg azt hogy meyle
mivel a cromaxban mindkét néven van csapágy ezért kérdeztem hogy most melyik is.
mindenkinek szive joga ott vásárolni ahol akar ha nem tetszik a cromax akkor máshol.
de azért azt ne higyje senki hogy máshol nem ugyanazokat a márkákat fogod kapni.
amikor ismerös nem tud onnan alkatrészt hozni ahol dolgozik akkor a cromaxban vásárolok és még soha nem volt semmivel gondom amit ott vettem mégha szerinted gagyi is.
másik témánál irta valaki hogy pár havonta tönkremegy a toronyszilentje én a cromaxba vettem és lassan 2 éve az autoban van és semmi baja.
azt meg hogy sokan azt hiszik a gyári jobb mint a jobb más márkájuak dolgok azok biztos azt hiszik hogy a ford gyárt alkatrészeket.
a ford megveszi egy gyártotol aki ráüti a ford logot ennyi az egész nem a ford gyártja le az alkatrészeket.
és a gyárinak feltüntetett alkatrészt beszállitok is szoktak változni.
a cromax meg nem cromaksz