Author Topic: MK3 tank és üzemanyag rendszer!  (Read 4181 times)

Offline Bambino83

• Ült már fiestában
  • Segített?: +1/-0
MK3 tank és üzemanyag rendszer!
« on: 2011 March 24, 05:36:10 am »
Sziasztok!

Olyan gondom lenne, hogy az utastérből nem férek hozzá a tankban levő jeladóhoz és valaki azt mondta hogy elméletileg ahonnan felszívja az üzemanyagot ott is van egy szűrő illetve ott van az AC pumpa! Aki szerelt már le tankot kérem segítsen miképp álljak neki, hány emberrel, és mennyi idő míg leszedem illetve visszateszem? Csak, hogy tudjam mert nem igazán szeretném szervizbe vinni, mert az nagyon költséges! Ja és olyan kérdésem van, hogy Sógorom kereste az AC pumpát mert azt mondta az enyémbe kell lennie! ez tényleg igaz amit írtam illetve szakember mondott hogy a tankban lehet?

1995 1.3 benzines karbis de van benne injektor is!

Előre is köszönöm!
Bambino83 (Zoli) :D:D:D:D

Offline doubleo

• Megszállott fiestás
  • Segített?: +16/-1
Re:MK3 tank és üzemanyag rendszer!
« Reply #1 on: 2011 March 24, 07:17:59 am »
Amit biztosan tudok, hogy a jeladód a hátsó ülés alatt található, (mármint, ha jól emlékszem! :D ), de sajnos az emlékeimben az is világosan él, hogy fentről, az utastér felől nem tudtam kiszerelni, mert valami nyomorék csavarhoz nem fértem hozzá!
A tank leszedése amúgy nem veszélyes, ha van aknád. ;D
Apám mindig azt mondta: Fiam a munkát és a sarat, messziről kerüld! Nekem ez eddig bevált!

RyAn

• Guest
« Reply #2 on: 2011 March 24, 10:03:19 am »
4 csavar fogja a tankot (szeretnek berohadni  ;D ) utána tank ledönt csövek leköt és óvatosan le emel.
1 ember is megtudja csinálni ha épp porzik de inkább kettő !
és a jeladó benne van arról kell lekötni a csatit ami ülés alatt van ezt kell legelőször megcsinálni ;)

Offline Bambino83

• Ült már fiestában
« Reply #3 on: 2011 March 24, 21:02:03 pm »
4 csavar fogja a tankot (szeretnek berohadni  ;D ) utána tank ledönt csövek leköt és óvatosan le emel.
1 ember is megtudja csinálni ha épp porzik de inkább kettő !
és a jeladó benne van arról kell lekötni a csatit ami ülés alatt van ezt kell legelőször megcsinálni ;)

RyAn!

Van egy olyan bajom hogy felülről semmit nem tudok csinálni, mert valaki behegesztette alulról az egésszet!! A másik kocsimon mindent láttam fentről és tisztítani is tudtam a jeladót-úszót! De ennél semmit nem tudok fentről csinálni!

De azért köszönöm a tanácsokat! Szólok, hogy mire jutottam majd vele!
Bambino83 (Zoli) :D:D:D:D

RyAn

• Guest
« Reply #4 on: 2011 March 25, 10:12:35 am »
csatit alulról is letudod húzni csak macerásabb  :-\

Offline Bambino83

• Ült már fiestában
« Reply #5 on: 2011 March 28, 20:34:47 pm »
csatit alulról is letudod húzni csak macerásabb  :-\