Üdv mindenkinek!
Most a hidegek beköszöntével a reggeli indulást meg nehezíti a besűrűsödött váltóolaj.
Én ezt úgy kerülöm el, (tolatva indulok) hogy le állás előtt hátramenetbe kapcsolom a váltót!
Kinyomott kuplungal indítok, és azonnal mozdulok az autóval, az egyest óvatosan kapcsolva kissé nehezen de megvan, utána már könnyebb a többi fokozat. (remélem segíthettem)
Olvasom a sok szervizes hibamegoldást, háááát mitmondjak, a pénzetek kell nekik!
A saját autójukat biztosan nem szakszervízben csináltatják. Ugyan azon hibák elhárítása, nem szaksz.-ben
fele annyiba kerül gyári alk. sszel.
A garancia, az is a pénzről szól, ugyanis: minden műszaki dolog melyet megveszel, 3-4 évig kifogástalanul működik. Nézd meg mit csinálnak az autóval az esedékes szervíz alkalmával.
Ugyan azt te is megteheted vele, tizedannyi költséggel gyári minőségű alkatrésszel/olajjal.
De ott a gondolat:mi van ha utána romlik el a járgány?
Hát ez benne van a pakliban. Ha nem csak 2-3 évre vásároltad az autót akkor,számold össze mennyit fizetel míg él a garancia,és ha hiba áll elő szívósan bizonygatod hogy ez a hiba garanciális/de nem az - mondják neked és vért izzadsz mire megoldódik,és rádöbbensz ,hogy van abban valami amit leírtam. Én ezt úgy kerültem ki , hogy 4 éves autót vettem. (bérből-fizetésből élek)
Boldog Karácsonyt, és sikerekben gazdag, műszakiproblémáktól mentes Újévet Kívánok mindenkinek