Hali .
Ne add fel , nem állítom hogy a te kocsidnak is az a baja ami engem is utolért amikor az én autóm is ijen idős volt /mk6/ , az enyém is elfelejtette a 3-as 4-es fokozatot elvittem a kecskeméti szervízbe ,azt mondták a
váltó alján van egy pöcök arra kapcsolódik egy karmantyús kütyü amit a váltókar mozgat na ez a karmantyús kütyü eltört és ez a bibi , de csak pénzért csinálják meg ,mert nem ott rakták be a váltózárat
.
Sárga fülű kiskutyus . Felhívtam Dunaujvárost ahol a gépet vettem , azt mondták rakassam össze és valahogy menjek el hozzájuk ,ha valahol gubanc lessz az úton szóljak eljönnek értem ,de nem lett ,1-es 2-ikba kihúat aztán 5-ös igy mentem . Az ottaniak szétkapták ,hát tényleg a karmantyús kütyü tört el 3 nap és lessz alkatrész , de én ezzel járok dolgozni mondom erre a szervizvezeő : kapjátok le arrol az újról az alkatrészt rakjátok fel erre ,az ügyfél hagy mehessen a dolára , és mennyibe kerül kérdezem én , a válasz : elég magának , hogy kecskemétről ide kellett jönni ezért a semmiségért !
Remélem a lényeg látszik , karmantyús kütyüt megnézetni másik szervízet keresni .
Üdv osceola
ui: atuót nem eladni piszkosul sajnálnád , az enyémmel azóta SEMMI gond még gyorsulási versenyt is nyertem !