Sziasztok!
Köszönöm a sok tippet, segítséget. Nagyon úgy néz ki, hogy megtaláltam.
Szóval egy laza 30km után beálltam az udvarba, leállítottam, motorháztető nyit, és elkezdtem nézelődni, mindenfelé..
Ez nem vezetett eredményre, úgyhogy fogtam magam, és szépen a tartálytól indulva elkezdtem követni a csövet. Nem vagyok szaki, sőt.. úgyhogy csak én kis laikusként tudom leírni, de aki már látott ilyet, vagy többet konyít hozzá, mint én, az biztos érteni fogja. Szóval kijön a víz a tartályból, előre a venti elé egy vastagabb csövön. betorkollik egy másik csőbe, ami kettéágazik. Egyik ág elkerüli a motort és megy közvetlen az utastér felé motor mellett jobb oldalon, másik pedig kis kanyarral befut a motorhoz. Na ott a hiba. Az alatt a vastagabb cső alatt megy pont egy sokkal vékonyabb, bordázott csövecske, vagy vezeték, nem is tudom, és azon találtam meg a folyadék nyomát, nem is keveset, pont a vastag cső bilincse alatt. Annyira lent van, és sűrűn, hogy esélyem nem volt benyúlni, hogy csekkoljam, tényleg hűtőfolyadék-e, de kinézetéből gondolva annak tűnt, mert nem koszos, nem olajos volt,hanem tényleg olyan majdnem áttetsző-jellegű.
Most, hogy ez már megvan, ez öröm az ürömben. Éppen most néztem körül csövek terén. Bárdiban jó lenne, de képtelen vagyok megtalálni ebben a fantasztikus webshopban. Viszont a Cromaxnál megtaláltam. Épp csak azt kéne már tudnom, hogy az alsó, vagy felső vízcső.
De ezt úgyis meg tudják mondani nekem - remélem -
Ha megvan a cső, irány a szerelő..
Mit gondoltok, ilyesmi miatt lehet bukta vizsgán? jövő hónap elején kéne vinnem vizsgáztatni..
Remélem, az infó segítség volt! Ha még van vmi fejlemény, úgyis írok.
Nyusz