Sziasztok!
A "szomszéd" fórumból jöttem [Fusion]. Végigolvastam a topicot, hasonló problémákkal küzdök, mit többetek. Hideg időben [-5 C] nehezen indul az autó [1.4 TDCi], alapjárat alatti fordulatszámon pötyög, gázra nem reagál, volt hogy motorhibával leállt. Ilyenkor jó büdös fehér füst jön belőle, de második indításra már elindul. Ezt teljesen random módon csinálja, de csak kb. -5 fok alatt, melegebb időben semmi hiba! Közel egy éve javítva lett az autó, mert megállt, porlasztók lettek cserélve, használtak lettek berakva. Résolaj csövek akkor cserélve lettek, illetve CR szivattyú fel lett újítva. A kézi üzemanyag pumpa alatt lévő átlátszó csőben mindig buborékosan áramlik az üzemanyag, amióta megvettem az autót [2009. 12 hó]. Többször voltam szerelőnél, de elmondása szerint ez normális. Megfigyeltem. ha úgy parkolok le, hogy az autó az orra felé lejt, akkor általában rendesen indul.
Ez az egész azért zavaró, mert csak hideg időben van ez a hiba, ha üzemanyag ellátási probléma lenne, az mindig jelentkezne, nem?