Nekem is recseg az ajtó a szervízben azt mondták ha nagyon zavar majd megoldják ;DA bal első ablak is recseg ,mikor húzom le,mintha kavics lenne benne,de tuti nics,mi a megoldás rá?Lassan fóliázzák akkor kéne beütemezni a hiba elhárítást,hogy ne kelljen 2szer megbontani.
érdekes,a bal első ablak nekem is,de én azt hittem,azért,mert már szedtem ki párszor(fóliáztam...kicsit később meg inkább leszedtem a fóliát)
az üveg alsó részén,két furat van,két oldalon,az üveg rögzítése miatt fúrták.Ebbe szoktak gyárilag rakni zsírt,lehet ez hiányzik a tiedből(meg az enyémből,mert zsírtalanítottam fóliázás előtt)
én erre gondolok,hátha igazam van
RoliST ,btilla81 ,nekem is sokáig fennálllt egy ilyen probléma.az enyém 3 ajtós,és nerég sikerült megszüntetnem az okot:nekem a csomagtérajtó belső műanyag kárpitja volt az oka.
Úgy oldottam meg,hogy polifoam hab csíkot ragasztottam a belsejére,néhány helyen,úgy hogy szétszedett állapotban,kicsit magasabban van,mint a kárpit pereme,szóval ha visszateszem a kárpitot,nekinyomódik a kasztnilemeznek,és nem engedi remegni.főleg olyan helyekre tettem,ami hosszabb távon nincs rögzítve,csavarral ,vagy bolhával,és ezeken a helyeken jobban hajlamos a rezonálásra.
valamint még a kalaptartó alján lévő gumibakkokra is tettem szivacsos ragasztócsíkot,hogy a kalaptartó se kopogjon döccenőkben
Tegnapelőtt volt a főpróba,egy nagyon döcögős aszfaltúton,és jól vizsgázott