na elöszöris:
kedves Szabyk,azért kérdeztem hogy van e valakinek valami rajza mert van egy barátom aki legyártaná de még nincs nagy tapasztalata a bukócsö gyártásban.amugy minösitett heggesztö megvan minden felszerelése hozzá.
"vidd el a sz**odat ......."namost ha én mondom a a saját kocsimra,hogy sz*r az egy dolog,de jovolna ha te nem igy irnád,ird aszt hogy fiesta vagy mittudom én.mert lehet sértésnek veszem....
nem kéne rögtön lenézni a másikat,mert ahogy elnézem sokszor a kommenteidet(nem csak itt) eléggé negativak.ha nem tudsz segiteni akkor inkább ne irj mert szerintem fölös...
másodszor:
kedves Cincóbincó.
nem vagyok büszke a müszakiztatásra csak tudod a Magyar autok 70% átse menne a müszakin mert ha mindent hivatalosan átnéznének akkor nemsok 10évnél öregebb autot lehetne müszakiztatni.saját véleményem....
ja és amugy sokkal nagyobb biztonságba érezném magam egy bukokeretes autoban mert tudom az megvédene(na nem minden esetben)a többi olyan autostol akik csak ritkán,hétvégén vezetnek...inkább megvédem a saját testiépségemet nehogy valami f%sz kinyirjon
na csak ennyit akartam irkálni.....