Sziasztok!
Azért nyitottam új témát, mert hiába írtam régiekhez senki nem válaszolt még, gondoltam majd így...
Most vettem egy 1.1-es mk3-as karbis fiestát és van néhány gondom. Egyáltalán nem értek a kocsikhoz, de szeretném megcsináltatni.
Az egyik problémám: A kipufogó középső dobja kopog, ahogy néztem a benzin tanknak megy neki egyfolytában, de úgy láttam, hogy a rögzítések a helyükön vannak, Furcsa, hogy csak ha erősen pörgetem vagy jobbra kanyarnál csinálja. Mit lehet csinálni vele?
A másik zörgő alkatrész valahol szintén a jobb hátsó részen van, szintén csak jobbra kanyarnál. Erre azt mondták, hogy a szilent az, nagyon remélem, mert ahogy néztem nem drága dolog.
Hármas számú:
Egyik nap próbálgattam a gépet és kiakadt a vízszint mutató, azóta mintha magasabb lenne az alapjárat, talán elszállt valami vagy csak a mutató akadt ki?
Ezen kívül nem vagyok megelégedve a fogyasztással, tényleg figyelek arra, hogy ne pörgessem, azért váltottam le az 1.8-as astrámat, hogy lefelezzem a fogyasztást, de a 10-11 liter helyett ez most 7-8 litert eszik és cserébe még lomha is ezzel a hatalmas motorral!
A lényeg, hogy azt gondolom egy 1.1-es KARBIS motortól ez a fogyasztás sok...
Van valami ötletet arra, hogy mi lehet a bibi?
Hát röviden ennyi. Ha bármiben tudsz segíteni azt köszönettel veszem. Ja... jövő héten megyünk szerelőhöz, csak még nem tudom hova és honnan szerzek be alkatrészeket ha kell. Erre is várnék ötleteket Bp-en a 18,19,20,21 kerületben.
Köszönöm.