Author Topic: Kötelező szervíz  (Read 11602 times)

Offline Littleb

• Ült már fiestában
  • Segített?: +11/-2
Re: Kötelező szervíz
« Reply #15 on: 2010 April 20, 22:15:22 pm »
Hát, ahol csak 1 ilyen eset is előfordul oda ahogy mondtad. Ellenségem kocsiját sem küldöm.
A miénket lehet csak azért csinálták meg mert ismertünk ott 1-2 embert.

Szánalmas, hogy egyes helyeken ilyen alapvető dolgokon "spórolnak".  :-\

Javítom magam.. Nem csak drága, de a tapasztalatok is rosszak..

Offline Gyikusz

• Megszállott fiestás
  • Segített?: +16/-0
« Reply #16 on: 2010 April 21, 10:48:44 am »
Azért látom vannak olyanok akiknek egyik márka szervíz sem felel meg, de azt senki se gondolja komolyan hogy egy 10 éves autóban még egyszer sem volt olaj cserélve mert az a motor már réges rég megadta volna magát.Na persze azt nem mondom hogy monden márkaszerviz szent.De én is látam már cifra dolgokat, olyan független szervizekből amitől tátva maradt a szám (ezekről van egy két képem is valahol)

Offline sUdYe

• Global Moderator
  • Segített?: +68/-13
  • Ford fanaticccc! Cabrio őrült :D PDF
« Reply #17 on: 2010 April 21, 11:26:42 am »
Gyikusz: hidd el én is néztem nagyokat, lehet hogy olaj volt cserélve, de a szűrő tuti nem. és az olaj is olyan állapotban volt hogy az tuti nem az utsó esedékes olajcserekor volt cserélve... és azért lássuk be kb szart sem ér az olajcsere ha a szűrőt nem cserélik le vele együtt... a motor nem állt be, de volt kopása neki, nem úgy nézett ki mint egy 90 ezret futott moci. Védheted a márkaszervizeket, én neked drukkolok, hogy végre olyan információkkal gazdagodjak, amik azt bizonyítják hogy létezik az a néhány (vagy remélem még több) kivétel amiről Te beszélsz. Én örülnék a legjobban ha az autótulajdonosok a pénzükért normális és tisztességes szolgáltatást kapnának.

És igen, itthon nem felel meg a márkaszerviz pont ezek miatt nem bízok egyikben sem... Azt nem mondtam sosem, hogy ilyen trükközések csak a márkaszervizekben vannak, azt ugyanúgy elismerem hogy a maszek is csinál ilyeneket sajnos, én pont ezért nem viszem szerelőhöz a kocsimat, az amit én csinálok meg rajta az tuti jó.