Hali Balage!
Pesti vagyok, szal nekem útba esik az etanolos kút, de nem ez afennakadás tárgya nálam
Arra lennék még kíváncsi hogy a gyújtáson nem kell állítani?
Mert olvastam olyat is a neten hogy 15 fokra kell állítani.....
Hidegben, (ami mondjuk mostmár - hál' istennek- nem aktuális), akar-e menni egyátalán az etanolos verda?
Ami visszatartó tényező volt számomra hogy beletankoljam az ótóba, hogy elv. a szesz (e85) leold olyan dolgokat a rendszerben amit a benzin nem old, így esetlegesen egy dugulás lehet a következmény.
Nemtudom hogy milyen állapotban van a karbim (egyenlőre), megvan az autókám kb fél éve, lassan de biztosan ismerkedek az autóval, mondjuk az első is egyben szal abszolút amatőr vagyok a dologban.
Egyszer megnéztük hogy mennyit fogyaszt a verda városban és kijött egy 7,8-as fogyasztás amit én picit soknak tartok ám legyen, autópályán 6,2 volt ami rendben is van ahoz képest hogy a kis 1.1-es motorral végig 120-130-al mentem 3 emberrel, megpakolva.
Esetleg kéne egy karbi beállítás? ( mert ha minden igaz ha jól bevan állítva akkor fogyasztáscsökkenést lehet vele előidézni
)
Hogy mennyit megy egy tankkal jó kérdés, ám erre is tudok majd válaszolni, mert úgy nagyátlagban annyira csóró vagyok hogy ha van benne 10l benzinke akkormár elég frankón érzem magam, de most mondjuk feltörtem mint a talajvíz, veletankoltam omv super95-el, és felírtam a km-t, szal egészen naprakész lettem
Egyenlőre ennyi, mert lassan internetes napló szagu lészen dolog, szal várom a válaszodat