Rendben, mellőzöm, ennyire biztosan azért nem írtam, ne kapjatok be
Balage- én tudom hogy kevesebbet kéne ennie, nem is elégednék meg a 9-cel!
Szoktam néha komolytalan lenni, de ez most véresen komoly
"megőrjít az étvágyával"- igen, meg, téged nem őrjítene meg?
"lambdával és anélkül is néztem" - igen, mert olvastam itt, hogy sokaknak segített, hogy lekötötték, és az alapértelmezett lambda értékkel már normálisan fogyasztott a kocsi, tehát ezt a részt kellett cserélniük.
Nálam, nem változtatott a megléte, és a kikötött mivolta sem a problémán.
"hengerfejtömítést is cseréltél" - igen, cseréltem, mert úgy láttam hogy a vízszintnek nem kéne így változnia, miután levettem a hengerfejet láttam, hogy a régi már régen megadta magát. mi a baj ezzel?
3 hónapja van meg, azóta talán 1000 km-t mentem vele. rövid távokra, naponta átlagosan 5-6km-re használom, néha hétvégente 40-50-re. Igen, eszerint nem lehet megállapítani hogy eszi-e az olajat, de arra nem is panaszkodtam..
Igen, én is kopottnak gondolom, hiszen írtam, hogy rengeteg a kartergáz, és nagy nyomással is jön..
Hengerfej visszarakás után minden szelephézag tökéletesen pontosan be van állítva - nem mondtam hogy gyenge, annyit mondtam, hogy sokat eszik- sőt rengeteget, erre jöjjünk rá, beszéljük meg mennyire teheti a kopottság, illetve más tényező, ha elfogadjuk, hogy jók a szondák.
Olaj szűrőket nem cseréltem benne. A fogyasztást tankolás-> abszolút nulláig fogyasztással néztem.