Author Topic: MK3 számlap  (Read 39776 times)

nandi

• Guest
Re: MK3 számlap
« Reply #45 on: 2008 June 12, 10:50:30 am »
Hali!
 Azt szeretném kérdezni, hogy a számlapot miután felraktam,az izzót is ki szeretném cserélni ledre.De mikor szétkaptam,láttam hogy az izzók ugye fehérek és van egy kis zöld műanyag lap eléjük téve hogy zöld legyen a világítás.Namost ha én kék ledet akarok beletenni, akkor azt a zöld kis műanyagot hogyan lehet kiszedni belőle?
Vagy hogy kell megoldani hogy a kék led kéken is világítson?
Ebben valaki segítsen légyszi, mert már csak ennyi híjja lenne a számlapomnak!
Előre is köszi :D
Én az enyémen csavarhúzóval széttörtem a zöld műanyagot, hát nem volt egyszerű, utána tettem bele a kék ledet, így jó, bár kicsit "spot" jellege van, próbáld ki előbb úgy, hogy benne hagyod a zöldet, ha rossz, csak akkor szedd ki. Mérnek már a műszerek ?

FordTom

• Guest
« Reply #46 on: 2008 June 12, 10:51:18 am »
persze.. vedd el azt a zőld lapot...  ;) én is majd neki állok a projectnek  :D

RyAn

• Guest
« Reply #47 on: 2008 June 12, 20:56:54 pm »
Hali!
 Azt szeretném kérdezni, hogy a számlapot miután felraktam,az izzót is ki szeretném cserélni ledre.De mikor szétkaptam,láttam hogy az izzók ugye fehérek és van egy kis zöld műanyag lap eléjük téve hogy zöld legyen a világítás.Namost ha én kék ledet akarok beletenni, akkor azt a zöld kis műanyagot hogyan lehet kiszedni belőle?
Vagy hogy kell megoldani hogy a kék led kéken is világítson?
Ebben valaki segítsen légyszi, mert már csak ennyi híjja lenne a számlapomnak!
Előre is köszi :D

veszel egy szikét kézbe de akár boltba is!
csak akkor ha nem akarod kitörni azt a zöldet és a fehér burkolatot ami a zöld kisvirágon van szépen ragasztásnál szétvágod onnan meg elvileg ezzel a modszerrel ha már lejött a fehér burkolat kitudod szedni! ugyan ez vonatkozik fütés konzolra is ha cserélni akarod a lapját!

Offline Peet85

• Hallott már a fiestáról
  • **
  • Segített?: +0/-0
« Reply #48 on: 2008 June 13, 10:57:37 am »
Már működik minden,bár kisebb fennakadásokkal.Pl a fordulatszám mérő alapjáraton 500at mutat:)
A vízhőfok mérő meg vagy nem pontos vagy elromlott a ventillátorom mert mikor eléri a felső piros jelzést a mutató nem kapcsol...Pedig elvileg már ott kapcsolnia kellene nem?
Megcsináltattam a kipufogómat is mert lógott,először mondta az ipse hogy 4000 HUF,végül kiderült hogy komolyabb műtét volt és egyből 10.000 lett a vége:(
Ez elszomorító,de legalább már nem akadok fenn a fekvő rendőrökön:)
Még hátra van a km óra matrica az kicsit pepecselősebb meló így vizsgaidőszak utánra hagytam.VAgyis nemsokára nekivágok annak is,aztán már csak a led hiányzik.
Ciao mindenkinek
Fiesta 1.3

Offline sUdYe

• Global Moderator
  • Segített?: +68/-13
  • Ford fanaticccc! Cabrio őrült :D PDF
« Reply #49 on: 2008 June 13, 11:53:53 am »
Már működik minden,bár kisebb fennakadásokkal.Pl a fordulatszám mérő alapjáraton 500at mutat:)
A vízhőfok mérő meg vagy nem pontos vagy elromlott a ventillátorom mert mikor eléri a felső piros jelzést a mutató nem kapcsol...Pedig elvileg már ott kapcsolnia kellene nem?
Megcsináltattam a kipufogómat is mert lógott,először mondta az ipse hogy 4000 HUF,végül kiderült hogy komolyabb műtét volt és egyből 10.000 lett a vége:(
Ez elszomorító,de legalább már nem akadok fenn a fekvő rendőrökön:)
Még hátra van a km óra matrica az kicsit pepecselősebb meló így vizsgaidőszak utánra hagytam.VAgyis nemsokára nekivágok annak is,aztán már csak a led hiányzik.
Ciao mindenkinek

műszerfalas dolgok:
fordszámmérőt valszeg nem úgy csináltad ahogy azt kell. úgy kell hogy kiszeded a kitámasztó pöcköt, és a mutató lejjebb esik, na ezt a helyet kell megjegyezni és úgy visszatenni. Viszont a javítása nem olyan bonyis, szépen apránként próbálkozni kell amíg jó nem lesz.

vízhőfokmérő beállítása, én kábé 3 hónapot szívtam vele mire sikerült kiokoskodnom a megoldást: annyi az egész h berakod plexi nélkül a műszeregységet, gyujtás rá, és berakod a minimum négyzet alá! és kész!
persze ezt hideg motornál! :)

Atisss

• Guest
« Reply #50 on: 2008 June 13, 17:37:36 pm »
Sziasztok!
Azzal kapcsolatban szeretnék kérdezni, hogy jól vettem észre hogy van gyárilag tűhegy végű mutató(fordulat,KM/H), mert nekem tompa van...
Köszi a válaszokat!

Offline tarcsy

• Megszállott fiestás
  • Segített?: +10/-1
  • prof. dr.
« Reply #51 on: 2008 June 14, 20:21:26 pm »
Sziasztok!
Azzal kapcsolatban szeretnék kérdezni, hogy jól vettem észre hogy van gyárilag tűhegy végű mutató(fordulat,KM/H), mert nekem tompa van...
Köszi a válaszokat!

igen jól láttad, tehát van hegyes is meg tompa is  8)

Offline Peet85

• Hallott már a fiestáról
  • **
  • Segített?: +0/-0
« Reply #52 on: 2008 June 20, 18:33:13 pm »
A benzinszint-mérő magától beáll majd vagy azt manuálisan kell belőni?
Próbáltam kézzel,de magától visszaáll az előző helyzetbe... ???
Ha valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata az írjon plz... :notworthy:
Fiesta 1.3

RyAn

• Guest
« Reply #53 on: 2008 June 20, 19:26:50 pm »
A benzinszint-mérő magától beáll majd vagy azt manuálisan kell belőni?
Próbáltam kézzel,de magától visszaáll az előző helyzetbe... ???
Ha valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata az írjon plz... :notworthy:

gyujtást ráadod és vársz 5percet addigra be kell állnia utána már nem esik le és bekell löni de azt már csak te tudod mennyi nafta van benne!

Offline sUdYe

• Global Moderator
  • Segített?: +68/-13
  • Ford fanaticccc! Cabrio őrült :D PDF
« Reply #54 on: 2008 June 20, 21:37:30 pm »
mielőtt leveszed megnézed mennyi benzin van a kocsiban (gyújtáson), mikor visszarakod (szintén gyújtáson legyen az autó), ugyanoda kell visszahelyezni. nekem az ex kocsin ez egyszerű volt, kicsúszott a közepe a mutatónak, így csak a jó irányba lehetett felrakni rá.csak a mutató széles közepét és magát a mutatót tudtam levenni. a mutató tartója a tengelyen maradt :D

zacsikafordmk1

• Guest
« Reply #55 on: 2008 August 18, 19:09:19 pm »
sziasztok,lenne egy keresem ........ legyszives valki kuldjon el egy Fiesta MK3-as Benzines szamlapot!!!
Cimem : bartha_zsolt88@yahoo.com
koszi elore is!

takee

• Guest
Re:MK3 számlap
« Reply #56 on: 2012 February 08, 15:53:23 pm »
Akkor írok ide is, a másikat meg törlöm!

Honnan tudom most letölteni a fehér számlapokat MK3-ashoz?

Offline tarjoska

• A mester
  • Segített?: +52/-0
« Reply #57 on: 2012 February 08, 17:17:39 pm »
keresem... valamelyik gépemen megvan...

egyszer:
http://www.fiestaguides.co.uk/content/downloads

az itthoni gépeken nem találom, holnap még megnézem máshol is ;)
« Last Edit: 2012 February 08, 17:41:16 pm by tarjoska »
A "tiszteletbeli szokásos" by Csipi

takee

• Guest
« Reply #58 on: 2012 February 08, 19:33:12 pm »
Köcce! :D

Offline tarjoska

• A mester
  • Segített?: +52/-0
« Reply #59 on: 2012 February 11, 16:44:40 pm »
Megnéztem, de csak ugyanazt a fájlt találtam, az pedig nem tetszett, szóval inkább csináltam magamnak...
600dpi-vel beszkenneltem a visszajelzőket. (a korábban belinkelt cucc elég pixeles volt.)
Ha valaki kéri, pm-ben dobjon egy mailcímet, és küldöm.
Az ABS és az izzítás visszajelző piktogramja nincs meg rajta
A "tiszteletbeli szokásos" by Csipi