Nos!Tegnap fényderült mindenre!Ekektromos résszel minden ok..!A kiba*ott autó szerelő mindent szarúl rakott össze!!!
A vezérlés nem volt a helyén.... mint kiderült,elhúztuk a szerelőhöz(nem ahoz aki össze gányolta)Szabykhoz sajnos nemtudtuk elvinni,mert csak az alsó nyúlványba tudtuk akasztani a kötelet ami nyomta lököst.....,elvittük a szerelőhöz aki nagy"fordos"hírében áll itt vácon!Még akkor leszedte a szelepfedelet és kiderült,h a vezérlésen kívűl még a vezérműtengely lefogató csészéket is felcserélték ami be van számozva és még az egyik számmal háttal volt(amit úgykellet volna felrakniuk,h a szivósor oldalon 1,2,3,4 számok a szivósor fele néznek,a kipufogó oldalon pedik kifele néznek a számok)a vezérlésben meg elég sok van,azt mondta csere, a feszítő görgő kinyomta a zsírt,egy másik görgőröl meg hiányzik a mőanyag persely....az az érdekes,h ő egyből észrevette ezeket,az előző szerelő miért nem szólt!!!?Az a lényeg,h nem hidrotőkés hanem a szelep ért valószínű bele a dugattyúba,ami eléggé aggasztó...remélem nem püfölte szét...,a szerelő szerint 90% h nem,de ahogy a szerencsémet ismerem tuti..,pénteken össze rakja rendesen új vezérléssel és mér egy kompressziót..remélem minden rendben lesz!!!
Az előző szerelő höz meg mindjárt átsétálok,még jó h nem oda vittem vissza "hidrótőke"cserére ...nagyon beolvasok nekik és lóvé vissza(vagy legalább is a mostani szerelést kifizettetem velük..!!)És még az apróságokat le se írtam nektek amit elb
*sztak...
SZEBB JÖVŐT!!!