Helótok!
Az én paripámon is elmúlt a rángatózás
!Párás esős időkben kezdődött meg alvázmosásoknál a rángatózás mármint a kocsimon
,de ennyire durva nem volt mint manapság tapasztaltam!Egyszer meg is állt se kép se hang,nem indult(egy kis dühkirobbanás anyázás köpködés után)hazahuzattam.2 nap fűtött garázyban kiszáradt és beindult,de a rángatózás nem mult el!
Szombaton neki álltam szétszettem mindent amiből vezeték lóg!Aksi ki,légszűrő tisztítás,szívósornál a pillangót megnéztem nem e repült el
,kicsit kormos volt megtisztítottam(féktárcsa tisztító,kompreszorral átfujkáltam mindent)légtömegmérőt szétszedtem azt is az előző módon tisztítottam(óvatosan!!!két szálra vigyázni!!!)Szóval egy hatalmas karbantartást végeztem!!Az összes csatlakozót széthúztam Wd40 visszatól,és a csatlakozók végét fekete szigszallaggal betekertem h véletlenül se klerüljön H2O bele!!Generátort kifújtam levegővel,testkábeleket lelazítottam aláfújtam egy kis kontakt növelőt,4db injektor csatit is lehúztam.......mindent!!És utánna hihetetlen de sokkal halkabb is lett és semmi rángatózás alpjárat 800-ra fas*án rá áll,úgyh tökéletes!! Ajánlom mindenkinek ha nagyon szüttyögős valaki akkor is max 5 óra és kész van!!Ennyit megérdemel a kocsid és ingyen meg van!üdv