Sziasztok! Úgy tűnik, ilyen gondja még senkinek sem volt, mivel hiába kerestem rá, nem találtam semmit. Este a következő történt velem: Kinéztem magamnak az utolsó szabad helyet a parkolóban, ami pont a háztömbünk mellett haladó kerékpárút szélén van. Hogy ne álljon rá senki, 4 db "demszky" oszloppal van elkerítve. Namost mivel a sorban utolsó előttiként beálló kolléga elég kevés helyet hagyott a saját kocsija és a két szélső oszlopocska között, sikerült a bal hátsó kerékjárati ív lapított részét hozzádörzsölnöm az egyikhez.
Horpadás nincs, sőt az oszlop olyan igénytelenül lett lefestve, hogy csak a bazi vastag sárga festékréteg jött le róla és kenődött fel a kocsira. Ergo most úgy néz ki, mintha valaki összefirkálta volna a kerékdob peremét sárga zsírkrétával.
Gyanítom, hogy nem nagy a baj és akár házilag is orvosolható a probléma, így ehhez várok ötleteket, tippeket. Holnap töltök fel képet is a dologról, hogy mindenkinek tiszta legyen, mi is történt. Addig ne m merek nekimenni semmilyen vegyszerrel, amíg meg nem kérdezlek benneteket...értékeljétek
Jóccakát!
- boylepke -