Sziasztok.
Nehéz volt a témának címet adni, mivel magam sem értem mi történt ma a kocsival.
14 hónapos, tehát még réginek sem mondható. Reggel még pöccre indult, elmentem vele melóba, aztán mikor a nap végeztével beültem és ráadtam a gyújtást... semmi. A motor meg se nyikkant. A fedélzeti computeren csak vonalak voltak, a fordulatszámmérő és a hűtővíz közötti piros led pedig vadul villogott, majd egyre lassabban de villogott tovább. 15-20 alkalommal adtam rá gyújtást és semmi, nem indult el a motor. A lámpák világítottak, a rádió is elindult, tehát az akksit kizárnám a hibalistáról.
A fedélzeti elektronika ismétcsak nem lehet ludas, mert minden elektromos cucc rendesen ment kivéve a computert, az pedig nem hiszem hogy a begyújtáshoz közreműködne.
Egy hirtelen ötlettől vezérelve kivettem akulcsot ismét és fordítva raktam be (kétoldalú, mindegy melyik oldala van bent) és ekkor elindult, bár ez szerintem vakszerencse és nincs köze a kulcs oldalaihoz. Nem szeretném ha ez megismétlődne, esetleg pont akkor mikor sietek.
Volt már valakinek ilyen? Esetleg tudjátok mi lehet a gond?
Köszi,
Sector