Szervusz!
Egy ültetés nagyon szépen nézhet ki egy autón, föleg sztem ezeknek a fiestáknak nagyon jól áll. MK3-nál arra vigyázz nagyon az elejével, hogy ugyan a gumi miatt engedne ültetést, de figyelj a kocsi alatt hosszába húzódó váltótartó vasra( ugye az váltótartó?
) Nekem megvolt ültetve, oldalamon találsz is képet róla, sztem nagyon szép volt, csak nekem a gyárinál kisebb gumik is voltak rajta, na meg az ültetés is elég vad lett, igy kb 3napig volt bennt... leértem vele midnehol, a városba elég látványos volt ahogy mentem, majdnem mindehol szikrázott az allja szarabb utakon(ergo mindehol
) Esetleg egy gátlókeményítés segíthet a dolgon, ugye akkor nem rugózik be akkorát a kocsi. Célszerűbb a barbár (sztem) de célratöröbb kovácsolással "beállítani" az ültetést... de mivel attól keményebb sztem nem nagyon lesz, ezesetbe én javasolnám mindenképp azt a keményebb gátlót. vagy marad amit sUdYe mond.. "csak nehogy leérjen" "ott nem jó ott leér", "áúúú bmeg ez már nekem fájt, nem gondoltam volna h ez ilyen magas."
Várom az ellenérveket, javaslatokat, mivel én is újra szeretnék majd egy szolidabbat ültetni... mondjuk azt már nagyobb felgenekhez