Szóval......
1117. km-nél járok. az első 10W40-es olajat tőltöttem bele. Csak azt nem értem miért nem kocolódik az olaj? Viszont már 1Litert bevágot. Úgy döntöttem még beleteszek 1000km s aztán cserélem le a szűrőt olajjal együtt. Remélem addigra már csúnya lesz a színe.
A motor.....
Egyre jobb a hangja. na meg az ütem is szép. Hideg motornál nincs kartelgáz. melegmotornál viszont minimálisan. Oda álltam a haverom suzukiához és hallgattuk melyik a hangosabb.
Viszont rájöttem,hogy az egyik himba még mindig hangosan ketyeg, azért mert van legalább 4-5mm kilengése. S talán ezt az egyet nem tettem volna vissza a helyére? Szelep ellenőrzésnél jó az érték. De igen is jól tettem vissza.....
nos miért mozog ki egy kicsit jobbra balra a tengelyen?... Hézagoló gyűrűket teszek rá. s az talán majd nem engedi.
Majd csak lesz valahogy..
De a motor úgy megy mint a golyóóóó
Korábban említettem nektek, hogy szétrobbant a légszűrőházam.
Na most, összeragasztottam szilikon ragasztóval. sok juk van rajta de csak a külső légtérben. Viszont amikor oda taposok a gáznak olyan Qrvajó hangja lett,hogy az besz_rás. Morog, szív, fúj...... Élvezem. Teszek is rá sportlégszűrőt.
Sokkal jobb így a motornak annyi levegőt kap amennyit kér. Dús oxigén tökéletes égés, kevesebb benzin. Ja azt elfelejtettem megírni, hogy egy tankkal azaz 42Liter 560km a ható távolság. de csak városi használatban. Szerintem nem rossz. HétésfélLityóperszázon
Futómű.....
Eleinte azt hittem nem csináltam vele semmit, mert abszolút nem éreztem semmi változást. ugyanúgy billeget az úton mint a régi alkatrészekkell.
Apám azt mondta: Menj le a Tiszapartra ahol sz_r az út és fingassd meg. Úgyvan az apám. Nahát én levittem, Hallgattam az apámra. Jól megmozgattam a teleszkópokat, szilentet, szinte minden a hejére ugrott. Fel is ütött egyszer kétszer....najó háromszor
Kiléptem az útra...........Mi ez Merci?
Tényleg jó tett neki.
Na most már elég nem festegetek itt unalmas élményeket. De én élvezem-tem.