Author Topic: Központizár, elektromos ablakemelő utólag...  (Read 26777 times)

spuriga

• Guest
Központizár, elektromos ablakemelő utólag...
« on: 2007 January 06, 12:19:47 pm »
Sziasztok!

Valaki tudna nekem segíteni ez ügyben? Egy 3 ajtós Fiestáról lenne szó!
Egy váltózárral és autóelektronikával foglalkozó profi csapattal próbáltuk ezt az univerzális, nem olcsó ablakemelő modult, ami Fiestára nem lett jó (persze mindenki állította, hogy minden típusra jó)!   :-\ Most találtam egy másik céget, akik elvileg autótípus függő központizárat, és elektromos ablakemelőt hoznak be Olaszországból, de azt mondták, hogy egyelőre ilyet csak 5 ajtóshoz gyártanak!  :( Ők az Extra Elektro Car Kft. Valakinek van ötlete?

Köszi mindenkinek! ;)
« Last Edit: 2007 January 06, 12:22:08 pm by Dimitrievits Gergely »

djbalu

• Guest
Re: Központizár, elektromos ablakemelő utólag...
« Reply #1 on: 2007 January 06, 15:46:25 pm »
Szerintem mennyj el egy Szervízbe és kérdezd meg mennyi a gyári.
Kecskeméten szerintem tudok intézni neked gyárit beszereléssel, SZÁMLA NÉLKÜL olcsobban.
Ha gondolod megkérdezem, ha kell írj E-mailt djbalu@freemail.hu
Balu

fusim

• Guest
« Reply #2 on: 2007 January 12, 10:06:46 am »
Sziasztok!

Valaki tudna nekem segíteni ez ügyben? Egy 3 ajtós Fiestáról lenne szó!
Egy váltózárral és autóelektronikával foglalkozó profi csapattal próbáltuk ezt az univerzális, nem olcsó ablakemelő modult, ami Fiestára nem lett jó (persze mindenki állította, hogy minden típusra jó)!   :-\ Most találtam egy másik céget, akik elvileg autótípus függő központizárat, és elektromos ablakemelőt hoznak be Olaszországból, de azt mondták, hogy egyelőre ilyet csak 5 ajtóshoz gyártanak!  :( Ők az Extra Elektro Car Kft. Valakinek van ötlete?

Köszi mindenkinek! ;)

Van egy eladó 5 ajtósba való hátsó villanyablakosító szettem Waeco gyártmány komplett bal jobb oldal, kábelköteg, kapcsolók, motorok leírás teljes cucc gyári dobozban - postán is elküldöm - új ára kb 300EUR 30K HUF ért eladom. Van szintén eladó 4 ajtós Waeco központizár szettem is 12500HUF ért. A németek kedvenc gyártója - több gyár beszállítója a WAECO nem kinai kacat.
« Last Edit: 2007 January 12, 10:08:34 am by fusim »

Dodó

• Guest
« Reply #3 on: 2008 June 04, 07:39:50 am »
Sziasztok! Szerintetek lehet egy 2003 as alap fityeszbe utólag központi zárat és ablakemelőt szerelni? Valaki túl van már ezen a műveleten? Mert nekem az egyik ford szervizbe azt mondta a szerelő,hogy ebbe nem lehet utólag berakni!! Furcsának találnám! Válaszotokat előre is köszönöm!! Üdv!

Offline Kuti

• Lacos
  • A mester
  • Segített?: +33/-4
« Reply #4 on: 2008 June 04, 07:45:58 am »
csak nem akart vele dolgozni, bármibe lehet tenni bármit!
Astra vagy Fiesta!?
ui.: Saját helyesírási hibáimért előre kérek elnézést! :D

RyAn

• Guest
« Reply #5 on: 2008 June 04, 09:31:23 am »
Sziasztok! Szerintetek lehet egy 2003 as alap fityeszbe utólag központi zárat és ablakemelőt szerelni? Valaki túl van már ezen a műveleten? Mert nekem az egyik ford szervizbe azt mondta a szerelő,hogy ebbe nem lehet utólag berakni!! Furcsának találnám! Válaszotokat előre is köszönöm!! Üdv!

nézd meg a központi záras topicot! vnnak benne finomségok és leirsok is hogy hogyan lehet beletenii azuniverzális kp zárat is!

sztrakk9

• Guest
« Reply #6 on: 2008 June 04, 10:48:41 am »
Sziasztok! Szerintetek lehet egy 2003 as alap fityeszbe utólag központi zárat és ablakemel?t szerelni? Valaki túl van már ezen a m?veleten? Mert nekem az egyik ford szervizbe azt mondta a szerel?,hogy ebbe nem lehet utólag berakni!! Furcsának találnám! Válaszotokat el?re is köszönöm!! Üdv!

nézd meg a központi záras topicot! vnnak benne finomségok és leirsok is hogy hogyan lehet beletenii azuniverzális kp zárat is!

szia.
én már tettem ilyet,ha kell segítség nyugodtan írj.

itt a topik. http://www.fordfiestaklub.hu/component/option,com_smf/Itemid,95/topic,698.0/

Offline scampi

• Az öreg róka
  • Segített?: +14/-7
« Reply #7 on: 2008 June 04, 22:07:17 pm »

A szerelőtől kérdezd meg, hogy az asszonyba utólag lehet?? :DDDDD

Lehetetlen nincs csak tehetetlen ?:)

A gyárit meg pláne hogy bele lehet rakni! Nem nagy gáz mindennek meg van a helye, de némi elektromos tudás azért kell hozzá.

üdv

Dodó

• Guest
« Reply #8 on: 2008 June 05, 06:37:27 am »
Az biztos,hogy ford szervizbe nem viszem,mert itt Pécsen nem állunk igazán jól márkaszerviz ügyben! Ami meg van az olyan is!! Sajnos elég rossz tapasztalataim vannak. >:(

btomi83

• Guest
« Reply #9 on: 2008 June 05, 17:31:51 pm »
Az biztos,hogy ford szervizbe nem viszem,mert itt Pécsen nem állunk igazán jól márkaszerviz ügyben! Ami meg van az olyan is!! Sajnos elég rossz tapasztalataim vannak. >:(

Dodó, néhány tapasztalatodra kíváncsi lennék, mert nekem csak az eladáshoz (használt autó) való hozzáállásukról vannak tapasztalataim, szervíztapasztalatom nincs. Az apu ma vitte hozzájuk műszakiztatni a kocsiját, holnap lesz kész, ezért nagyon érdekelne minden info, hogy mire kell figyelni velük kapcsolatban.

Offline Kuti

• Lacos
  • A mester
« Reply #10 on: 2008 June 05, 18:42:06 pm »
nem hiszem el hogy nem pár órás a műszaki!!! Milyen szakszervíz az?
Astra vagy Fiesta!?

Offline sUdYe

• Global Moderator
  • Segített?: +68/-13
  • Ford fanaticccc! Cabrio őrült :D PDF
« Reply #11 on: 2008 June 05, 19:09:34 pm »
nem hiszem el hogy nem pár órás a műszaki!!! Milyen szakszervíz az?
a műszaki pár órás, csak általában ez úgy megy, hogy odaviszed, aznap bejelentik az autót másnapra, és elviszik a kocsit másnap reggel műszakizni.

Offline Kuti

• Lacos
  • A mester
« Reply #12 on: 2008 June 05, 19:21:42 pm »
Jobb helyen előre szólok (vagy szolnak, hogy nyilvántartás alapján...) bejelentkezek és kb 1-2 óra max, ha valami geb@sz van!
Astra vagy Fiesta!?

Offline sUdYe

• Global Moderator
  • Segített?: +68/-13
  • Ford fanaticccc! Cabrio őrült :D PDF
« Reply #13 on: 2008 June 05, 19:41:13 pm »
Jobb helyen előre szólok (vagy szolnak, hogy nyilvántartás alapján...) bejelentkezek és kb 1-2 óra max, ha valami geb@sz van!
ez a jobb hely, a ritka fajta :D

Offline Kuti

• Lacos
  • A mester
« Reply #14 on: 2008 June 05, 20:27:24 pm »
nem reklám, de ez a Petrányi!
Astra vagy Fiesta!?