Használ valaki gyári méretü gumit, olyat ami a gépkönyvben le van írva, ami nem váltóméret??
Fogyasztási adatokat néztem, abban a méretben írja a legkevesebbnek... A pontos számokra most nem emlékszem, 97-es Fiesta.
Milyen a vezetési komfort?
Udv!
'96-os mk4, 1.3 50 paci, 155/70r13-as gumik. A kanyarokat szepen veszi, nem sodrodik, nem csuszik, a kormany megmozditasahoz sem kell fel meteres bicepsz, meg vagyok vele elegedve; osszehasonlitasi alapom viszont sajna nincs. A fogyasztasom nem minosul mervadonak, mert meglehetosen sulyos labam van; varosban neha 8 litert is megkajal, orszaguton is 6 korul eszik, de ugy, h debrecen-szeged (220 km) kevesebb, mint ket es fel ora, es ket elozendo ifa kozott 120-130 korul gurulok. Ha lesz hozza kedvem, akkor holnap megnezem szabalyosan, vegig 90-100 korul. Ha meg valamire kivancsi vagy, akkor szivesen valaszolok, bar meg csak fel ev es 6 ezer kilometer van mogottunk.
Egyebkent konyv szerint 0.2-0.4 liter/100km az elteres.
Engem a valtomeret erdekelne: tervbe van veve 14es alufelni 185/55-os gumikkal, errol szeretnek bovebb infot kerni.
drs