Ma átoperáltam a 2500 as rádiót egy 4500 as CD-s csodára.
A ki be szerelés nem egyszerű mutatvány kellett növesztenem és harmadik csuklót is az alkaromra, hogy ki be szereljem
Lépések, kormány alatti lábtérburkolat kiszerel. Kesztyűtartó alul két csavar ellenében és kicsit összenyomva kivesz. Középső panel csavarok bal job 2-2 alul 2 kiteker, ablakfűtés kapcsolósor kipattint alatta van még 2 csavar. Maszkolószalaggal vagy szigszalaggal a rádió előlapját célszerű védelmo céllal leragasztani ne karcolódjon.
A kesztyűtartó irányából a frissen növesztett csuklónk előnyét kihasználva fel kell nyúlni a levegőirányító tekerő mögé és kiakasztani az alsó pöcköt hogy a kábelt ki lehessen húzni belőle. Erre kb 5 centit már lehet előrehúzni a panelt. Szükség lesz egy T20 as torx betétre, hogy a melegállító hátsó csavarják kivegyük a fűtéspanelből. Itt egy T20 as crowa betétet + egy 8as villáskulcsot használtam nem egyszerű kipiszkálni azt a csavart, Ha elgurult a a csavar a középső mechanikát kicsit elfordítva ki lehet venni a fűtésvezérlőből - a bowdent nem akartam piszkálni nagyon törékenynek tünt ott minden. Elektromos csatlakozókat ki kell akasztani és már lent is a panel. A rádiót tartja 4 csavar azt kivenni és kihúzható a sinen. Visszaszerelés fordított sorrendben történik. A tekerő visszapattintása a csavarka behajtása külön élvezet
Sok sikert hozzá!