Ivanics Fehérvár:
nekem teljesen jó tapasztalataim vannak a szervízzel kapcsolatban.
Volt egy katalizátor problémám,amit amennyire csak lehetett kiveséztek,mielőtt végleg azt mondták,hogy cserélni kell.
Átnézték a kábeleket, gyertyákat is cseréltem(ezt amúgy is kellett volna) és kicserélték a gyújtótrafót is,hogy megnézzék nem azzal van-e a baj. Mikor kiderült,hogy nem,szó nélkül visszaadták a trafó árát, visszarakták az eredetit, ja és munkadíj 0 Ft! A katalizátorcserét is elég méltányos kedvezményekkel hajtották végre.
A munkafelvevők igazán vevőközpontúak és értenek is az autóhoz. Emellett elmondják,hogy mi is a baja az autónak,mitől lehetett és miért kell javítani.
Legutóbb egy számomra furcsa hang miatt mentem a szervízbe, ahol kiderült,hogy a vízpumpám már elég rossz állapotban van, így azt is cserélnem kellett. Apró negatívum,hogy a furcsa hang még mindig hallható, erről MK6-7 fórum 'Érdekes hangok' fórumon már írtam. A szervízes azt mondta,ez a hang normális,azért még utánajárok.
Hamarosan lesz a 60e szervízem+műszaki+zöldkártya. javasolták,hogy mindenképpen egyben csináltassam náluk, így sokat spórolhatok... Erről majd írok,ha megvolt