Sziasztok;
Én alig egy fél éve csöppentem bele a fiestás létbe egy 93-as karbis fityesz tualjdonosaként. Mondjuk úgy, hogy nem indult felhőtlenül a viszonyunk, de akkor erre futotta és kellet egy verda ami elvisz A-ból B-be. A cserék sorát kezdtük az olaj és levegőszűrővel, olajjal, és az első lengőkarrokkal mert akadt a kormány. Ezek után a járgány használható volt, és akkor az volt a lényeg.
No, de most.
Azt tapasztalom, hogy 10-11!! litert eszik a 95-ösből leginkább városban. Ez persze egyrészt az én hibám is mivel, hát mondjuk úgy, első autó révén: élvezkedek
De bratyóm 1.5 ladája fogyasztott 11-12 lityit, pedig ő nálam jobban nyúzta.
A másik, hogy benzines létére olyan a hangja mint egy dízelnek
Egy fordos szerelő azt mondta, hogy ennek a szériának gyenge anyagból készült a vezérműtengelye és már 6-7- év után teljesen szétkoptak. Ez igaz? infóm szerint 40-50e ezt megcsináltatni, de annyival nem lesz jobb az autó (arra való tekintettel hogy 250E-ért vettem)
A kappuccinos trutyi nálam is jelentkezik a szelepfedélnél. Azok szerint amit itt olvastam azzal nincs mit tenni. Marad pzs meg az orrfújás.
A legnagyobb problémám utoljára hagytam. Valamelyik tömítésnél elfolyik az olaj
A motor tiszta szmötyi az ékszíj oldalán. Nem tudom hol folyik, de nem nagyon akarok nekiesni nagynyomású mosóval, hogy kideríthessem mert nem tom mennyire gázos a szitu. Ehhez várnék ötleteket amiket előre is köszönök