"amúgy meg a gyári motort ha elrakod 1 nap alatt vissza lehet mindent alakítani ha normálisan lett összerakva a kocsi."
- Így van ahogy mondod , majd újabb 200 ezerért visszateszik neki . Avagy m?szaki vizsgák,mert ugye nem adjuk el! Hopp kezdésnek motorcsere 200 ezerért +vizsgadíj . (mert mókolni ugye nemszabad)
hol rakják 200-ért be a motort? bazz az udvarba hátul kicseréli szinte bárki. kell hozzá egy zsiráf, vagy csörlő, vagy 3-4 erős ember azt kész. ha jól van összerakva akkor pikk-pakk megvan. vizsgán meg én még nem láttam motort bütykölő vizsgabiztost, pedig volt már pár vizsgán jelenésem, az egyetlen hely ahol nézték az az eredetvizsga.
-Így festene a dolog jelenleg, Vagy megtanul az ember motort cserélni és akkor sklappol minden.
- Ne adja ég,de betétlapot se kelljen kapnod sose,mert a kárfelmér?/biztosító sem repesne a motor láttán.
Ekkor merül fel bennem ,hogy megéri mindez összegben,eredményben és szarakodásban? F?leg ha már szóbajött az adó is...
És az arcok majd biztos meglep?dnek 100LE alatt hogy megy a fiestad mint a golyó. Éljen a Streetracing...!
a sok madár még el is hiszi.
hidd el egy ideje benne vok az iparban és tudom miről beszélek.
Az autóeladásról meg annyit, hogy szerintem senkinek sem az élete autója jelenleg amit birtokol, hogy ne adja el valamikor. Így az els? autómnál gondolkodtam friss jogsival.
Egyébként meg sok sikert a motorcseréhez.
nekem sem életem autója, jelenleg üzemképtelenül porosodik szegény. De őszintén megmondom nem fogom eladni. és miért? mert szeretem a kocsit, nem túl drága fenntartani, és nem utolsó sorban eladni nem éri meg. lesz nekem másik autóm, ezt meg megtartom hobbinak. és nem kertes villában lakom a rózsadombon, hanem a belvárosban egy polgári lakásban. nem eladásra építettem meg, ha eladni akarnám akkor egy fillért nem költenék rá az állapotfenntartáson kívül.
Nade mostmár benzinnyomást emeljünk inkább,ha ez a cím
komolyan mondom hallgassatok a szakikra benzinnyomás ügyben. a gyárban vmiért ekkora nyomásra állították be, valsz mert az a legjobb a motornak.
amúgy meg ha már tuningolgatunk akkor érdemes lenne az autó motorjának és futóművének felépítését is megismerni, megismerni az alapelveket, hogy amellett javítsunk az autón, azaz tuningoljuk, és ne csak tuningolásnak nevezett szakbarbárkodással rontsunk az autónk hatásfokán.