Sziasztok!!MK4-hez létezik projektoros lámpa?
elvileg létezik angel eyes ami projectoros!
erről tudsz vmit? vmi infót? eddig 1X láttam egy angol klubbos oldalon. Sajnos többet nem tudok róla!
mutatós mutatós... de drága, és tucatcikk... nem elég egyedi.
nekem a xenon miatt kellene csak.
bull kiváncsi lennék, hogy mit alakítottál át rajta, képed van róla? meg szabad tudni hogy azt mennyiért vetted? csak mert utángyártott lámpát ami totál jó minőségű megveszem neked fele annyiért sztem.http://www.lucid.hu/index.php?productID=15708és ugyanennyi a másik oldali is. és ebből még lehet kedvezményt szerezni.Na jó az, kicsit több volt! Pontosan 12000ft 1 db! Sztem az nem olyan sok! Az átalakíttásról meg sajna nincs képem mert kemény 2 hetet tudtam használni és tovább adtam.Átalakíttás: A karika helyzetjelzőn kívűl egy db led beépíttése felűl, led sor alulra, angol lámpárol lévén szó át kellett állítani jobbos közlekedésre,indexek elől ki vettem a narancssárga prizmát, xenonok utólag (refibe és tompitottba is). Ha jól emléxem enyi volt! Nekem nagyon tetszett!
nincsen véletlenül képed róla? Ez az angolos átalakítás pontosan mit takar?Olvastam + hallottam már erről máshonnan is, de megmondom őszintén, h nem sokat értettem belőle!