Hű...onnan messze vagy. A műszerfali gomb se nyitja a csomagtartót?
Műszerfali gombbal nem nyílik, de kulccsal tudom nyitni miden gond nélkül. Vmi szerelési kézkönyv vagy ehez hasonlót merre lehet találni mert nem találtam sehol, azzal azért könnyebb lenne sok minden
Nem tudok szerelési kézkönyvről, ami elérhető lenne.Mondeoknál a csomagtartó nyitó mikrokapcsoló szokott elromlani. Sima számítógép egér mikrokapcsolóval szokták helyettesíteni. Lehet nálad is ez a gond.
Remélem ez lesz, és nem az hogy nincs is bekötve csak a a gomb van berakva.Nagyon sok mindent kell megcsinálni a kocsin de majd szép lassan csak a végére jutok vele
Remélem én is, hogy sikerül mindent a helyére raknod, működésre bírnod. Kitartást és türelmet kívánok hozzá!Majd referálj!
Biztosan fogok még referálni meg tanácsot kérni mert hülyeséget meg kárt nem szeretnék csinálni. De ahogy látom mostanában nem nagyon vannak forumozok sajnos
Vmi szerelési kézkönyv vagy ehez hasonlót merre lehet találni mert nem találtam sehol, azzal azért könnyebb lenne sok minden
Ha angol nyelvű is jó, akkor keress rá a TIS CD-re itt a fórumon. Sajnos Windows 7-en már nem működik a telepítője.
Win8-at használok már, gondolom az elmegy
Ki kellene próbálni. Nekem XP-n és 2000-en müködött, 7-en már nem.De hátha a 8 megint jó.
Win7-en is megy csak a DVD-t "isen0401"-re kell megnevezni