Szia, Mawrick, ígérem teszek csak mindig elfelejtem a kis drágámat a garázsba állás előtt lefotózni. Továbbra is a szerelmem. A fogyasztása a mérő szerint 6,1 de ha kiszámolom a tankoláskor akkor 5,5. Bevallom kicsit sokallom, de ahogy olvastam az irományodat lesz ez még kevesebb is, hisz még csak 545 km van benne:) Anno megígértem a szalonba hogy irok majd róla népítéletet a totalcar.hu-n, de még várok mert kevés benne a km. Jó pár új autót vezettem már, Nissan Almera, Peugeot 307, és az új Mondeo, és némi elfogultsággal ugyan de elmondhatom, hogy túltesz mindegyiken, szépségben, erőben, stabilitásban és kezelhetőségben egyaránt, legalábbis számomra női szemmel:) Utolsó autóm a 307-es Pgt volt, hát a Fiesta váltóját és a kormányt még csak egy napon is vétek említeni vele. Én úgy érzem megtaláltam azt az autót amit kerestem. Már Verve koncepció korában tudtam, hogy nekem kell ez a kis gyönyörű:) Szerencsére összejött. Remélem nem kell a hibáiról a jövőben új fórumot nyitnunk, és ha olyan mint a nagytestvér (Mondeo ami uramnak van) akkor bátran mondhatom, hogy a szervizesek nem belőlünk fognak megélni:)
Üdv.
Judit