Szép szép de nem tudnám kihasználni a - szépségét -
Nos ha már itt tartunk, azért vettem meg ezt a kis fiesta van-t mert ez volt éppen
de idő közben megszerettem. Az MK8 al félnék felállni egy nagyobb padkára, a régivel ezt néha fékezés nélkül is meg merem tenni
A szépsége elhomájosulna a napi átlag 150km től mert idő a tisztogatásra semmi ugye, pedig itt van mit bőven! A mostani tisztogatás kiterjed egy No1.es programra - legolcsóbb- bármelyik kútnál. Valamint néha engedek egy kis kereszthuzatot - kinyitom a két első ajtót -
)
Igazából garásban - fűtött!! - csill vill, szombaton beül a család reggel 9 kor majd 1/2 10 kor kiszáll, erre tökéletes, de mindennapi használatra ezek az autók sajnos nem jók, és itt nem csak az MK8 ra gondolok hanem a vele azonos kategóriában lévő gyönyörű vonalvezetésü autókra. Szerintem a fiesta egy nagyot vesztett és ezt úgy hívják, hogy egyszerűség! Bonyolult de szép formák szépen mutatnak a szalonokban de kevésbé szépen a csepeli vas és fémöntöde előtt
óriásit teljesítenek a tesztpályákon - egy réteg nikecell egy réteg bitumen 10 szer megismételve :DD - de a mindennapi használatban ez másképpen néz ki. Ha ténylegesen autózunk akkor hamar rádöbbenünk, hogy ez nem egyszerü dolog. Minden alkalommal előjöhet egy kis zörgés egy kis ez meg az, marad a halandónak a szervíz - 8400ft / óra stb -. Otthon a kertben emelőn meg szintén csúnyán mutatna az a gyönyörű kaszni. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ez egy rossz autó csak azt hogy nem lenne szívem az itthoni körülmények, útviszonyok valamint morál-nak kitenni, mert csúnyán mutat a lökhárítóján a karc
)
Na kitomboltam magam és várom hogy visszaülhessek az enyémbe